Angelica



Min ängel, jag saknar dig

Fundersam...

Helgen är nu snart över och jag har haft en lugn och mysig helg, skönt. Har funderat lite på mitt liv idag, ställer mig återigen frågan, ska jag bo kvar i Luleå eller ska jag söka mig till en ny stad? En större stad med mer utmaningar, men samtidigt så har jag fått så underbara vänner här och trivs med mina arbetskamrater. Men jag trivs inte i staden Luleå längre, jag känner mig utlämnad och bortkommen. Men att flytta hem till Övik igen finns inte med i tankarna, visst Övik är en trygghet. Min familj, mina vänner och jag hittar överallt och känner till de mesta med staden, det är ingen utmaning utan snarare en tygghet som kommer att göra min less. Jag måste få lite nya utmaningar och känner att jag vill utvecklas som människa och de kommer jag inte göra på samma sätt i Övik, så frågan är, ska jag stanna här? Flytta tillbaka till Övik? Eller ska jag flytta till en helt främmandde stad? Måste nog fundera på det...

Test

Hur väl känner du mig?

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811271831238262&a=1&


Hm...



Vänder ryggen till denna dag och tar nya tag imorgon.

Typiskt...

Då har mitt svar kommit och tyvärr så var det inte min tur, jag kom tyvärr inte med i Team 20, men de är bara att komma igen och söka nästa gång. Visst känner jag mig besviken och ledsen, men samtidigt så får jag utvecklas ännu mer tills nästa gång och jag hinner bli ännu bättre. Men just nu så känns det tugnt och bara jobbigt, men men.. Det är som de är.. Det finns en anledning med allt här i välden.
Summering av denna dag, började bra slutade dåligt.

26 november 2008

Dagen är nu över och jag ska snart hoppa ner i sängen, och kolla igenom lite reklam. Jag har haft en bra dag idag, jag har jobbat, vilat, tränat och kollar på Greys.. Kan summera det hela som en ganska slapp och skön dag. Imorgon är det jobb och träning som gäller igen, men imorgon är de psi som är på schemat med Stefan och Linda. Trevligt, trevligt.

Jag är trött, Godnatt

Trött...

Varför sover jag som en kratta om nätterna? Jag sover i ungefär 3-4 timmar varje natt, jag kan inte sova.. Börjar bli helt slut i kroppen, men när kvällen kommer och man ska sova så blir jag helt pigg som en piggelin.. Hoppas att jag kommer få mer sömn inatt. Känner att jag skulle kunna lägga mig ner och sova nu.

Ska snart åka och träna, de är body pump ikväll som gäller, skönt.. Kommer nog att gå därifrån skakandes.. Haha..

Ska lägga och vila lite nu på soffan..

Ha en bra kväll mina sköna..

Poker face

Har laddat in massa musik i mobilen idag, känns riktigt skönt att kunna plugga in lurarna igen och stänga in mig i mig själv och inte höra allt ljud runt omkring.. Ibland behöver jag sån tid.. Typiskt jag så sover jag bort halva dagen idag och med det så är jag pigg nu, jag måste sova eftersom jag börjar kl 08 imorgon, men det går inte..

Min jul är fixad, jag ska vara hemma hos min älskade syster och mysa av sällskapet och äta god mat. Jag är nog hos pappa eller mamma på förmiddagen. Nyår är också fixad, det blir att jobba natt i år, men va tusan då slipper jag fundera på vad jag ska göra och slipper få några förväntningar. Känns ganska skönt. 

Undra om jag kommer att summera denna vecka bra eller dålig när det kommer till sitt slut? Hm, förhoppningsvis bra.. De är mycket som gör mig nervös just nu, speciellt svaret om Team 20.

Puss kalas..


Inte alls som de skulle bli...

Idag så har allt blivit annorlunda, allt har blivit inställt idag, haha..Klev upp och sskulle gå på brandövningen då visade det sig att jag var på fel dag, det var igår vi anställda skulle vara med, inget test och inget Ass-möte. Då återstår bara knäppa kort på bilen och träna, får se om jag går på gymmet eller bandyn, men egentligen har jag inte lust att träna i huvudtaget. Är fortfarande lite förskyld, så vi får se. Åkte direkt hem efter jag åkte på brandövningen och la mig och sov, jag tror att jag behövde det eftersom jag vaknade kl 14.30 igen;)..

Nu ska jag åka vidare och göra något av min lediga dag!.. Jag är hungrig...

Som en fisk...

Har bara tagit de lugnt idag, gjort allt i min egen takt. Jag och Emma gick först och åt lunch på jobbet sen så gick vi och gjorde lite ärenden på stan och drack en kopp the på Roasters, satt där ganska länge och kom då på att Emma skulle skaffa abonemang hon också, gick på Telia occh fixade allt. Då kom Johanna och Anna och vi gick på Roasters igen och drack the, haha.. Vi har bara varit slappa idag förutom när jag körde fast med bilen i morse.. Har även gjort min andra vurpa för i år, jag låg raklång mitt på stan med benet rakt upp i luften, tur att detta hände tidigt och de va nästan inge folk på stan, förhoppningsvis så såg inte så många mig. Haha..

Imorgon så har jag fullt upp, ska ha brandövning kl 07, kankse vara uppe på HK och göra några test, Ass-möte på eftermiddagen, städa bilen och knäppa kort medans de är ljust, försöka hinna med att träna. Några extra timmar mitt över dagen skulle inte skada..

Nu ska jag åka och tanka bilen och kanske köpa en liten godis? ;)

Be yourself

Natthelgen är över och jag börjar bli bättre i min förskylning. Det har gått super bra idag på jobbet , allt har rullat på.. Jag ska egentligen vara ledig imorgon, men jag måste ställa upp och jobba lite, men de gör jag så gärna.. Pigg som tusan är jag, måste egentligen sova nu, ska vara på jobbet kl 08.30 imorgon. Men har ställt om dygnet lite nu efter min helg.
Vill träna imorgon, men vet inte om de är så bra att träna när jag fortfarande är förskyld, får se hur jag känner mig imorgon. Usch, jag är så nervös.. I veckan kommer jag att få svar om Team 20. Håll nu alla tummar för mig.


Sängen väntar på mig.


5

Söndag

Förskyld som bara den, usch usch..  Jag vill bli frisk.. Orkar inte med detta.. Men men, snart är helgen över och jag får 2 dagar att vila upp mig på.. Klev upp ganska tidigt idag så att jag ska vara trött ikväll när jag slutar jobba så att jag kan ställa tillbaka dygnet. Nu är vinter här -7, låt värmen komma tillbaka nu:).

Have a nice day..


21 november 2008 är över

Då var fredag natt över, idag har det gått riktigt bra, förutom att jag är riktigt förskyld och de bara rinner från näsan och mitt i allt så fick jag näsblod också. Men jag överlevde även det. Sitter nu hemma och ska varva ner lite innan jag hoppar i sängen. Har ont i min näsa, har snytit mig för mycket. Haha, nu får ni lite onödig information, men va gör de.. Jag har haft en bra dag i övrigt, förutom att de är kallt som tusan. Det visade -12 när jag åkte hem nu från jobbet.. Brrr...

Nu ska jag sova och drömma om dig ;)

21 november 2008

Vaknade på strålande humör idag. Sitter nu och väntar på att Danne ska hämta mig för han har bilen, jag måste till skomakaren och hämta mina skor, jag ska skruva bort mina ben från sängen som jag fått låna av EM sen så ska jag hämta mina ben som jag beställt. Fullbokad hela dagen! Ikväll så är det jobba som gäller, jobbar natt hela helgen, men de ska nog gå bra. Känner mig faktiskt riktigt sugen på att jobba, de är så tråkigt att vara ledig. Jag är på jobbet även fast jag är ledig så.. Haha.. Vad ska jag göra i Luleå när jag är ledig? Jag har ingen familj att hälsa på, så då kan jag lika gärna jobba..

Nu ska jag göra mig snygg och gå ut och möta nya ansikten.

Hoppas....

Ja vad ska man säga?`Jag vet inte hur de gick faktiskt. Det är bara att vänta och se nästa vecka. Får hålla tummarna för det bästa, för jag vill, vill, vill så mycket! Men nu har jag sagt och gjort mitt för att kunna påverka min ansökan.
Efter min intervju så åkte jag och Emma på Max för att äta lite lunch och har nu städat hennes förråd. Förstår inte hur hon kan ha så mycket saker, haha.. Men det är Emma de. 

Nu ska jag nog gå över till grannen och störa..

Nervös

Nu pirrar det i magen, jag är riktigt nervös. Men va tusan, de kommer att gå bra. Vad är det att vara nervös över? Det är ju bara ett litet samtal.. =/

Idag så ska jag hjälpa Emma att städa ur hennes förråd, hennes julsaker och så. Sen så vet jag inte vad som händer, kanske en fika på Roasters med Emma, ikväll är det Psi som gäller och jag är riktigt laddad.

Vänta, vänta, vänta

Fummel fia

Diskade nyss och vad gör jag, joo tappar ett vinglas i golvet.. Detta är så typiskt mig, jag fumlar med allt nu. Tappar allt i golvet, kan detta bero på min darrighet i mina händer som faktiskt har blivit lite sämre. Jag är som en gammal gammal dam, undra hur jag kommer att darra när jag väl fyller 70 år, jag kommer sitta och darra som aldrig förr. Haha..

Min nya favorit kanal, Ztv.. De är så bra musik där, älskar Britney Spears nya.. Jag blir så party när jag hör den! De är ett tag kvar nu tills de är party igen, faksiskt hela 3 ½ vecka.. Jag ska ladda inför den 12 december med jobb och mys.

Ledig imorgon, får se vad jag ska hitta på.. Psi på kvällen inbokat iaf. 

Turdag?

Jag vill köpa en trisslott idag, jag känner att de är min dag! Måste nog åka på statoil innan kl 00 ikväll så att det fortfarande är 19/11 för jag vet inte om 20/11 är en bra dag ännu. Men samtidigt tänker jag, tänk om jag inte vinner något?Det är bara att ta chansen, vinna eller förlora..

Nu är min älskade pärna till salu, min älskade Saab.. Den finns nu på blocket.se.. Detta innebär att jag snart måste börja gå överallt, men samtidigt så kanske jag är i form för stranden 2009, kan ju alltid hoppas iaf.

Duschen nästa!

20 november 2008 kl 11.30..Nervös

Trött

Trött... Jag är så trött idag.. Usch, inget bra uppvaknade fick jag idag, mitt morgonhumör när jag är riktigt trött är inte på topp.. Kom till jobbet och folk skulle bara prata, snälla låt mig vara! Jag ville bara gå i min egen lilla värld och tänka på ingenting för en gångs skull, men dagen fortsatte och vips så var klockan 18, gick på innebandyn (jag var bara där och spanade), inget spelande idag, men de räckte för min del att bara kolla på.
Har haft ett långt samtal med min syster om våra resor idag, de ska bli så roligt. Jag längtar så mycket. Pratade även med Ida, min systerdotter. Hon pratade om hur vi skulle bada tillsammans och hur hon skulle  hoppa till mig i vattnet, lilla Ida jag saknar dig så. Bestämde att jag skulle fira Jul med min syster och hennes underbara barn och sambo, så skönt att ha det bestämt.

Nervös, nervös, nervös....



Lite om mig ;)

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv
-  Butiksbiträde på The Body Shop
-  Butiksbiträde på Kicks
-  Lingbo sjukhem
-  Max (jobbar fortfarande)

Fyra filmer jag kan se om och om igen
-  Dirty Dancing
-  Sex and the city the movie
-  Greese 
-   Hm, kommer faktiskt inte på något

Fyra städer jag har bott i:
-  Örnsköldsvik
-  Moss (Norge)
-  Gävle
-  Luleå

Fyra teve-serier jag gärna ser:
-  Grey´s Anatony
-  Desperate Housewives
-  CSI
-  Prison Break


Fyra ställen jag vill åka till:
-  New York
-  London
-  Australien
-  Egypten

Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
-  Blogg.se
-  Facebook.com
-  Allehanda.se
-  Hotmail.com

Fyra favoriträtter:
-  Mammas köttbullar
-  Lasagne
-  Färskpasta och fläskfilé
-  Mammas kottlätter

Fyra personer jag utmanar
- Emma
- Angelica

-  Madde
-  Robin

Söndag

Helgen är nu över och jag är rätt nöjd med vad som hänt under helgen. Jag var ut i fredag och hade super roligt, till min förvåning så var jag Klara Jessica Sellgren hemma och tog det lugnt i lördags kväll, jag satt med en godispåse och cola, otroligt skönt idag när jag pigg och allert. Blev ingen träning idag, hade tänkt att spela innebandy, men hoppade de.
Imorgon så åker jag nog på Ikea, ska kolla om jag hittar någon slags förvaringsskåp och ett tv bord. Ikea är bra. Har bokat mina flyg nu i helgen också, de blir Stockholm två gånger på väldigt kort tid nu. Men jag ser fram emot det, de ska bli spännande!..
Snart är det jul också, måste börja fundera på julklappar, vad ska jag köpa till alla? Emmas är klar iaf;)..

Shit, jag ska ha intervju snart till Team 20, börjar bli lite nervös;)

Sov nu så gott, jag har tänkt på dig i helgen.. Saknar dig

Långledig

Nu är min arbetsvecka över och det innebär, långledighet.. Hela långa helgen och måndagen:).. Har varit så himla slö idag, inget har gått som jag velat, utan hälften har hamnat på golvet idag, en mycket jobbig dag, men äntligen är den över.

Kom hem efter jobbet, målade mina naglar och njuter av att sitta i soffan som en potatis ;). Jag tycker om mitt liv otroligt mycket just nu, jag är ledig, de är fest i helgen, träning imorgon på morgonen, jag har fått lön nu och jag ska njuta av mitt sällskap hela helgen, kan detta bli bättre?

Tittar jag ut genom mitt fönster så ser jag en vit vinter, brrr

God natt och jag saknar dig

En ny mobil

En bra dag! Jobbade först några timmar över lunchen sen så kom Emma och vi gick på gymmet och körde lite Core, efter passet så kom vi fram till att vi skulle gå på innebandyn också, skönt att träna och röra på fläsket.. Måste tänka på min kropp också och inte bara proppa i mig en massa onödigheter. Åkte på Coop för att handla lite käk till idag och när vi skulle gå därifrån så vad händer, joo! Jag och Emma  blir stoppade av några telenor säljare och jag lättlurad som jag är kom därifrån med en ny telefon, ett abonnemang på halsen och bredband fixat. Men va tusan, de va ett bra erbjudande och jag är nöjd.. Jobbar kväll imorgon så jag ska nog försöka bege mig in till stan på dagen imorgon och köpa nya handdukar tänkte jag! Ska kolla om jag hittar några kläder till i helgen också, de är ju party, som vanligt när jag är ledig, haha..

Sov gott

Måndag

Måndag, den värsta dagen på veckan.. Usch, kan man inte bara hoppa över måndag? En mycket onödig dag. Är klar med mitt prov till Team 20 nu iaf, lämnade in det idag så nu är det bara intervjun kvar, hoppas verkligen att de går bra.. Håll tummarna för mig!

Min mamma ringde idag och berättade att julklappen till oss syskon blir en resa till Playa del ingles i slutet av januari, det blir hela familjen, så vi blir ungefär 25 stycken som åker, de ska bli så roligt. Hoppas att Linda ger mig ledigt bara.

Är lång ledig till helgen, skulle egentligen åka till Talinn eller Gävle med Emma, men det blir inget.. Åker nog på Ikea istället och köper saker till lägenheten. Det blir mysigt de också.

Nu ska jag sova!

Du gör mig glad

Host....

Host, host, host... Jag orkar inte vara sjuk... Tyck synd om mig, jag lider faktiskt.. Sitter i soffan och känner att jag vill sova för mina ögonlock hänger snart till hakan, måste snart sätta dit nån tandpetare, men kommer inte kunna sova för denna förfärliga hosta.. Skit..

Pratade ett långt samtal med min älskade vän Angelica, var så skönt att höra hennes röst, känns som att det är hundra år sedan sist, planerade in lite party på juldagen, då kommer  Övik att bli osäker och de finns inga tvivel på det.

Har suttit med mitt prov nu på kvällen och börjar känna mig lite smått stressad och nervös inför detta, varför har just jag fått en del extra? En del som inte Emma har och för den delen så är det en riktigt klurig del, det är på engelska där jag då ska fylla i massa ord i de tomma rutorna, men jag får inget sammanhang när jag läser det, kan bero på att jag är trött. Ska ge det ett försök till imorgon när jag kanske är lite piggare.

Ska och försöka sova nu, börjar jobba klockan 08 imorgon.
God natt mina älskade läsare!


Flyttat

Ja då har jag flyttat och bor nu i min lilla lya. Fick jätte bra hjälpa igår med att bära mina saker, tack snälla ni. Fick ett samtal igår från min mor som överraskade mig, hon hade varit i nord norge och var nu på väg hem och ville då stanna till hos mig. Så min första natt i lägenheten tillbringade jag med min mor och hennnes man. Mysigt.. Ska åka på Jysk idag och köpa en gardinstång och kanske kolla om jag hittar några förvarings lådor som jag kan ha under sängen. Min soffa kommer idag också, så roligt.. Jag börjar nu att bygga upp mitt eget hem, ska göra det så mysigt.
Nu ska jag göra lite frukost åt mina gäster ;)

Jag är så otroligt glad att du finns vid min sida, jag uppskattar det

Flytt

Idag är dagen med stort D.. För idag så flyttar jag..

Frågan...

Frågan är: Kommer det att gå bra eller kommer allt att gå fel?

Sjuk

Har gått och blivit sjuk, inte alls roligt.. Blää.. Ont i halsen, feber och hosta.. Får hoppas att det går över snart. Får min lägenhet nu på onsdag, de ska bli så roligt att få flytta in.. Inreda med nya saker och göra det helt till mitt eget. Ser fram emot det. Ska ringa min hyresvärd imorgon för att kolla hur det blir med besiktningen. Det passar bra för mig och Erika (hon som bor där nu) att ta det innan kl 11 på onsdag så vi får hoppas att de gör det för honom också.

Pratade med min syster idag, längar så himlans mycket tills vi ska åka till Stockholm och gå på Idol finalen, ska bli roligt att få träffa henne igen. Har inte träffat henne sen semestern som var i augusti. Saknar henne så de gör ont i hjärtat

Surfa vidare på nätet.

Tack!

Helgen är nu över

Har haft en bra helg. I fredags så var jag på fest hos Viktor, de var super trevligt, Gick sedan på Cleo, som vanligt.. Haha.. De va riktigt mycket folk.. Sov hela dagen igår, var grymt bakis faktiskt. Sen så var det fest igen, hade riktigt trevlig på förfesten, men utgången var väl sådär, var på Olivers, när jag var där så ställde jag mig frågan, vad gör jag här? Det är verkligen ett ställe för äldre. Men va tusan, fick ju lite miljö ombyte när jag var ute iaf. Idag så har jag sovit, städat och ätit bakis mat, Max ;) haha.. Sitter nu i soffan och funderar starkt på att lägga mig och sova igen, är helt slut.

Ha en bra dag! Och du, de gör inget!

RSS 2.0