Fest;)

Kläddilemma! Vad ska jag ha på mig inför ikväll? En svart klänning och rött skärp, lila klänning eller shorts? Jag kan inte bestämma mig, måste nog testa allt en gång till och känna efter lite mer. Jag ska vara snygg idag, haha.. Inte läskig som alla andra. Har längtat till denna kväll hela veckan, så låt den bli så bra som möjligt. Det är Cleo med Emma och gänget som gäller ikväll, de ska bli så himlans skoj. Ska vara hemma hos Viktor innan, men lite folk från jobbet och några till, tror jag?

Kanske jag ska hoppa in i duschen,  testa mina kläder en gång till, måla mina naglar, sminka mig och fixa håret.
Det är på tiden att börja!

Ha en helt underbar kväll, tänker på dig min sköna böna

Vinter?

Torsdagen är nu över och det betyder att det bara är 1 arbetsdag kvar innan det är helg=).. Det märks verkligen att det är lov nu, det är så himlans mycket folk hela tiden, men tiden går otroligt snabbt på jobbet, Ska bli roligt att köra imorgon, vi är ett bra team.

Imorse när klev utanför dörren för att ta mig till jobbet så trodde jag att jag skulle svimma, -5 är det vinter nu? Ge mig sol och värme, eller åtminstonde min röda fjällräven jacka.

Jag var och solade idag, det var så himla skönt med lite värme nu när det är så kallt ute och det är ju inte helt fel att få lite färg nu i de kalla höst/vinter dagarna. Ska nog försöka att hinna med en sväng imorgon också, så att jag är allt blek inför helgen.

Passa er för alla läskiga typer imorgon! Det kanske kommer ett spöke och hälsar på hos dig, vem vet?

Vi ses i helgen!

En mysig dag.

Vilken bra dag jag haft.. Fick sovmorgon idag, vaknade först vid 11, men somnade om lika fort och vaknade vid 13.30, så skönt. Tror verkligen att jag behövde det. Sen så var det möte och middag med jobbet som gällde, var på Baan Thai och ät och drack gott vin. Är nu hemma och är pigg som tusan, bra de när man börjar kl 08 imorgon.

Längtar till helgen, då blir det party som aldrig förr;).. Haha, fick frågan av en vän hur jag orkar att parta så mycket, men jag är ung och orkar absolut med fest. Vad ska man annars göra? Sitta hemma med godis och se lite deprimerad ut, haha.. Aldrig.

Göra något vettigt kanske..

God natt, tänker på dig!

...

Ensam...

Idol

Då var denna helg avklarad och jag överlevde även denna ; ).. Har varit oerhört trött idag, men vad händer? När jag kommer hem så blev jag helt plösligt pigg.. Så typiskt. Varför blir det alltid så?..

Är nu ledig i 2 dagar, ska nog försöka att åka hem till Daniel och packa lite, måste börja ta tag i det där nu, det är ju trots allt bara 1½ vecka tils jag får flytta in i min egen lägenhet. Det ska bli så skönt! Längtar verkligen. Ska ringa min nya hyresvärd imorgon för att skriva kontrakt och få allt sånt avklarat.

Pratade med Mariell idag ( min ingifta syster) angående Idol finalen och det ser ut som att det blir av, ska fixa allt med betalning och sånt imorgon. Det ska bli så himla roligt att åka ner till Stockholm med Linda (min syster), Mariell, Christine och Linda. Åker ner på fredagen och stannar till söndag, så det blir Idol, shopping och fest.. Så roligt.

Usch, jag måste verkligen träna imorgon med tanke på att jag ätit i helgen.. Flottar verkligen när jag jobbar natt helger! Inte bra..

Du är så himla bra, får mig på så bra humör


Fulla människor

En fråga som jag ställde mig idag var, är jag otrevlig när jag är onykter? Jag upplever mig inte som otrevlig när jag är onykter och de hoppas jag inte att någon annan gör heller. Har blivit kallad det ena och det andra idag, allt från h..a till vacker (tycker mer om att bli kallad det sist nämda). Fulla tjejer är otroligt duktiga på att vara totalt ointresserade av vad man säger och totalt ignorerar andra. Usch och fy.. Hoppas innerligt att jag inte är sånn, men de tror jag inte.

Förresten, glöm inte att ställa tillbaka klockan;)..

God natt

Happy face

Sitter nu och slöar efter en dag på stan, shoppade ingenting faktiskt. Det var bara mina kära vänner som gjorde av med pengar idag. Köpte en ny dator för en månad sen, men tyvärr så har det fastnat ett svart sträck rakt över skärmen på den så jag var in på Teknik magasinet för att höra om detta och fick då beskedet att komma in med den på måndag.

Ska nu snart åka och jobba, jobbar natt helg hela lååååånga helgen, känns mindre roligt, men va tusan, måste göra det ibland också. Jobbar med riktigt roliga vänner idag så de blir bra tempo idag! Skoj..

Nu ska jag gosa med mina älskade katter!

Ha en super trevlig fredag kväll

Happy

Jag mår så himla bra idag, vaknade på rätt sida.. Lägenhet är fixat, ska bli granne med Emma. Jag har blekt utväxten så nu ser jag ut som en människa igen ;).. Kan detta bli bättre? Jag har faktiskt inte mått såhär bra på länge ;)..
På tal om ingenting så köpte jag en ny soffa igår, en jätte fin.. Ska få den när jag flyttar in i min nya lägenhet, så då kan ni komma och hälsa på;)..
 
Duschen nästa!

Hoppas att allt löser sig snabbt för er, jag tänker på er!

Hmm...

Jag orkar inte med allt just nu, jag vill ha en lägenhet NU... Jag vill ha min familj nära, kännes som att jag tränger mig på överallt just nu,, Blää... Men så fort jag får mitt eget place igen så blir nog allt mycket bättre.. Känner mig lite ensam just nu, men de vet jag att jag inte är, jag har alla mina vänner runt mig, men jag behöver något mer just nu. Men allt löser sig nog snart! Orkar inte med allt tjat och förvirringar, bestäm dig!

Bakis

Oj oj, bakis som bara den! Usch och fy.. Det blevv lite hårt igår och i fredags för den delen. Party hela helgen lång. Och vad gör jag nu? Sitter här och mår apa, jobbigt.. Men de är så värt det.. Har haft jätte roligt hela helgen iaf..

Sitter nu hemma och Emma och små tittar på Tv, är så sugen på pizza idag! Ge mig ;)..

Film ikväll nu=)..

Puss och kram syns på stan

Jihoo

Hmm, vilken kväll..
Hann inte göra något i tid, berodde det på mig? På att jag var trött och förvirrad? Tyvärr jag kan inte svara på den frågan!

En dag kvar, sen lång ledigt, men party såklart ;)

En höst dag med sol

Har suttit och kollat lägenheter idag, men allt bara försvinner på engång.. Måste vara snabb som blixten, när det gäller lägenheter. Hittade en super fin som lades ut igår kväll, och jag ringde igår, men inget svar. Och vad händer? Joo, jag ringer idag och den är uthyrd.. Blir galen på detta! Men det är tur att jag har en bra vän som heter Linda;), hon ska ränka på sin hur mycket hon vill ha i hyra så ska jag kanske få hyra av henne. En super fin 2:a (super liten) som ligger mitt i stan, 2 min från jobbet. Så de skulle vara perfekt att bo där. Men vi får se hur allt blir. Hoppas att det löser sig fort bara=).
Kontigt nog så ser jag faktiskt ett ljus i det hela, vilket känns otroligt skönt. Emma är ett otroligt bra stöd för mig just nu, tack för att du finns där för mig Emma. Du är bra!

Funderar på att åka och träna nu kl 12, de är Body pump.. Skulle vara så skönt att få träna.innan jobbet, men samtidigt så känner jag mig lite lat.. Haha..  Imorgon blir en spännande dag på jobbet, jag är K och chefen jobbar 10:a med mig, haha.. Så nu ska jag nog allt se till att hon blir sysselsatt.. Haha... Det ska bli skoj.. Har skrivit klart hela mitt brev nu som jag ska skicka in till Team 20, så de är egentligen bara att skicka nu, men jag håller på det. De är egentligen inge bra, för jag går bara in och ändrar hela tiden. Haha.. Så jag ska nog skicka det idag eller imorgon.

Pratade med min syster igår om att åka på Idol finalen, jag vill, jag vill. Det är min lediga helg, men man vet aldrig hur det blir. Har frågat Linda om jag får vara ledig med alla garantier, få se vad hon svarar. Så att vi kan boka innan biljetterna är slut. Min bror ringde mig häromdagen för att bara kolla så allt var okej med mig, blev alldeles chockad, glad och ställd på samma gång.. Jag har bra syskon, älskar dom!

Nu ska jag ta och göra något vettigt=)..

Ha en super bra dag, du är bra!


Beslut

Idag så började dagen med att rengöra glassmaskinen på jobbet, sen så började i produktion kl 11.. Körde så det ryckte hela lunchen =)..  Sen hade vi assmöte, gick igenom en massa bra punkter. Efter mötet så åkte jag hem och bytte till tränings kläder och åkte på innebandyn, var super roligt för vi var så himla många.. När innebandyn var slut så kände jag att jag höll på att hungra ihjäl, åkte på coop med Emma och Linda och inhandlade lite pasta och pasta sås och gjorde paste med fläskfilé och vitlök och ört sås.. Jätte gott.. Så nu är jag mätt och belåten. Sitter hemma hos Emma, bor lite halft som halft här nu. Det känns så konstigt att vara hemma, men jag letar lägenhet för fullt.. Så vet du någon så är det bara att höra av sig till mig;).. Hm, jag saknar min säng, saknar att vakna med mina gosiga katter.. Jag vill ha mitt nu!!

Vad ska jag göra med allt? Har beslut ångest angående helgen, vill åka hem till Övik samtidigt som jag är rädd för att jag ska för ledsen när jag åker tillbaka, men vi får se hur jag gör.

Ha en trevlig kväll och du, jag var inte mig själv idag!

En dag med Emma

Nu är snart måndagen över och jag har haft en riktigt mysig dag. Har varit med Emma hela dagen. Först så gick vi och lite lunch, gick på biblioteket och lånade datorn för att kolla om det fanns några lediga 3:or i centum, men fanns inte så mycket att erbjuda oss. Gick och satte oss på ett café och drack en vanlij chock, mycket gott.. Fick en riktig socker kick. Åkte hem till mig och hämtade lite saker och åkte sen hem till Emma för att tillbringa min natt här. Nu ska vi dricka lite te och mysa.

Ha en helt underbar kväll

Tankar

Nu är denna helg snart slut också.. Har jobbat hela helgen lång, men den har gått otroligt fort.

I fredag så gjorde jag inte alls mycket efter jobbet, satt hemma och tog det lugnt.. Jätte skönt fasktiskt.. Kollade lite på Idol och så..

Igår (lördag) så jobbade jag till kl 19, Linda och jag skyndade oss iväg och fixade lite mat.. Gjorde oss snygga och började drinka.. Kvällen fortsatte och vi begav oss till Cleo, de var väl sådär.. Men kvällen tog slut och lördagen var över.

Idag så har jag jobbat och tränat innebandy. Det har varit en mycket lärorik dag, men mycket tankar. Har kommit fram till att jag har en helt underbar vänn som alltid finns där.. Vill absolut inte förlora dig som vän!

Nu ska jag pyssla med något annnat..

Du är bra, ha en trevlig  kväll

;)

Jobbat hela dagen, det var mycket folk hela dagen idag.. Super roligt.. Har funderat på de ena och det andra idag, men inte kommit fram till något vettigt.. Livet är komplicerat helt enkelt, men det kanske är något man måste leva med.
Efter jobbet så åkte jag på M och köpte en sallad, men den var inte speciellt bra så den hamnade i soporna. Åkte på statoil och köpte mig en drick yoghurt i stället, smakade mycket bättre!
Vad tiden går fort, såg att det fanns julmust att köpa nu och kom då på att det nästan bara är 2 månader till jul, tiden bara rinner i väg och jag önskar att det vore sommar... Sommar är verkligen min årstid, allt talar för mig då ; )

Ha en trevlig helg, du är bra

2 lediga dagar är slut och daghelgen väntar

Nu är denna torsdag snart över och mina 2 lediga dagar är slut.. Som sagt i tidigare inlägg så har jag inte gjort så mycket idag, jag har varit med Emma.. Tränat med Emma, Linda och Paula.. Det var PSI som gälde idag, och det var jobbigt, med tanke på min hemska träningsvärk.. Tänkte kolla om det är något roligt pass imorgon på morgonen, börjar jobba kl 11 så det skulle varit skönt att träna innan. Ska köra stenhårt med träningen nu så att jag får kroppen i trimm;)..
Emma åkte på att jobba ikväll, de ringde direkt efter träningen så jag lovade att jag skulle hämta henne ikväll så att hon slipper att gå hem när det är så mörkt och kallt ute.
Nu ska jag köra lite duell på vetgirig;)

Ha en trevlig kväll och sov gott min vän

Träningsvärk...

Emma sov hos mig inatt, låg och pratade länge tror att klockan blev närmare 04 innan vi somnade.. Vaknade vid 11 utav att telefonen ringde, beslöt oss för att kliva upp och när jag vände mig om i sängen så kände jag en smärta i hela kroppen, den värsta träningsvärk jag någonsing haft.. Har suttit vid datorn och försökt att få någon ordning på mitt brev, men jag blir aldrig riktigt nöjd så jag stängde ner och ska ta upp det ikväll istället..
Snart så ska vi ta och laga någon mat, åka och sola sen så ska vi träna.. Känns tungt med träning, men träningsvärkens bästa medicin är ännu mera träning.

Nu ska jag fokusera på annat och skriver nog ett inlägg till ikväll..

Ha en helt underbar eftermiddag och kväll

En ledig dag

Fullt upp hela dagen..Klev upp kl 10, åkte och hämtade Emma vid 11 och åkte in på stan.. Gick på jobbet en sväng och hämtade lite saker och hejade på Linda, sen så gick vi på body pump, hela jag skakade när vi var klara, trodde seriös att jag skulle dö.. Haha... När vi hade duschat och gjort oss klara så gick vi och åt lite lunch. Satt och små pratade i 2 timmar, åkte hem till mig och tog det lugnt en stund innan vårat möte med Anna och Linda. Gick och fikade i 2,5 timme och bara kollade på folket och pratade om allt mellan himmel och jord. När vi åkte därifrån så kom jag och Emma på att vi inte hade ätit någon middag och beslöt oss då för att äta en god sallad.. Sitter nu här med Emma och äter vindruvor i myskläder och bara myser.. Ska ägna lite tid till henne nu och fortsätta våra samtal;)..

Ha en trevlig kväll

Be yourself

Nu var denna dag avklarad och snart väntar sängen..

Idag har jag inte gjort så mycket alls, jag har slappat i soffan=) och jobbat.. Det gick super på jobbet idag, allt bara flöt på.. Det var jag och Emma G, då kan inget gå tokigt, hihi...

Idag har jag haft otrolig hemlängtan, saknar alla.. Det gör ont i hjärtat när jag tänker på min familj där hemma.. Lilla Amanda och Ida.. Vill bara hem och krama om alla.. Men jag ska försöka att planera en hemresa snart..

Vill ner till Stockholm också och bara shoppa loss och mysa.. Får ta och prata med Emma om det;).. Skulle vilja åka på en kryssning också, ta det lugnt, höra havet slå mot båten och gå på ett avslapnat spa.. Det har blivit så mörkt ute nu, så nu känner man för lite mys;). Det är så mycket just nu så det skulle inte sitta helt fel..;)

Här kan jag inte sitta hela kvällen, måste ju sova också;)

Sov gott min sköna

En ledig helg

En mysig helg, med mycket bus..

Allt började i torsdags när vi hade personal aktivitet/fest.. Vi körde lasergame i Piteå.. Själv så tyckte jag att jag var ritkigt duktig, men vad händer? Jo, vårat lag hamnar sist. Inte alls bra, jag som var så laddad för vinst. Efter lasergame så åkte vi vidare hem till mig och drack en cider eller två och sjöng singstar för hela slanten, men kvällen slutade hyffsat tidigt.

I fredags så började jag jobba kl 11.3, men hade en kort pass och slutade redan kl 14. Gick vidare till HK och lämnade vissa grejer. Sen väntade stan otåligt på mig, jag köpte nya knästrumpor och ett rosa band, dagen till ära. Sen mötte jag upp Emma och vi åkte på Ica Maxi och inhandlade allt för våran tjejmiddag. Det blev fläskfilé och färsk pasta och pannacotta med frysta hallon till efterrätt.  Mycket gott.. Vilken vi drack ett glas vin till.. Vi var 6 tjejer, men tyvärr så var vi bara 4 st som gick vidare ut på Cleo. På Cleo hade vi super roligt.. Dansade så att det nästan blev hål i golvet. Och dagen till ära så snöade det när jag satt i taxin på väg hem.


Vad hände då på lördagen? Jag vaknade ut av att det ringde på dörren, jag kollade ut vem du skulle kunna vara och där står två gamla damer i 70 års ålderna, jag öppnar lite försiktigt och undrar vad de vill mig, joo de var från jehovas, jag kände att allt bara rann ur mig.. Där stod jag i min morgonrock med håret och alla håll och lyssnar på jehovas, vilken lördag tänkte jag.. Men dagen fortsatte, jag och Emma åkte till stan och satte oss och drack en kaffe och pratade i en evighet och livet. Vad som skulle hända härnäst. Vi åkte sen till Emma för att hämta party kläderna och fortsatte sen till mig för att äta våran exklusiva ungns pizza.. Vi gjorde oss snyggare än någonsin och äntligen blev det kväll och festen var i gång.. Även denna kväll hamnade vi på Cleo, men slutade inte lika roligt som kvällen innan..


Idag, söndag.. Vaknade sent, kl 13.. Klev upp och satte mig vid datorn och skrev klart mitt Personliga brev som jag känner en oerhör lycka över att jag skrivit klart.. Nu är det bara fin liret kvar.. Emma kom och hämade mig och Daniel, åkte på Max och åt ett förtjänat mål mat, sen väntade innebandyn.. Förstod inte vad jag gjorde där, jag var slut i hela kroppen, huvundvärken påminnde mig och dagen innan och jag ville bara gå, men jag tog mig igenom hela träningen och när jag lyckligt gick därifrån kände jag att jag faktiskt var glad att jag gick dit. Jag kan ju inte vara missbruka alkohol när jag är ledig utan göra något bra för kroppen också..


RSS 2.0