Min första dag

Min första dag på Max Örnsköldsvik är nu avklarad, och de gick faktiskt riktigt bra. Det är riktigt bra folk som jobbar och rolig stämning, de var inte en tråkig minut. Har stått både i kassan och i grillen, grillade egentligen första gången till en rusch när man har drive-in och de gick super, trodde att de skulle gå åt pipan, men icke! Nu efter dagens arbetspass så känner jag mig trött och mör i kroppen, skulle jag lägga mig ner så skulle ja somna på stuts.

Imorgon är jag ledig igen, men inte får jag sovmorgon för det inte. Jag ska nämligen ut till Bjästa kl 08,00 och fixa lite.. Men man ska väl fånga dagen när man är ledig, eller hur?
Har ingen kabel till min kamera, därför får ni inga bilder. Den ligger nerpackad någonstans i mina kartonger som väntar på att bli uppackade, men de får vänta tills i juni.

Nu ska jag ut till syster yster och fika.

24 maj

Jag har inte haft tid, ork eller lust att uppdatera på ett tag. Sorry.. Men nu kommer ett litet onödigt inlägg igen.

Sen jag kom tillbaka till Övik så har det varit ganska mycket fest, ons, fre och lör. Haft riktigt skoj.. Har varit på Olles, men det saknades bara en person Emma, varför var inte du här? Folket som var ute förra sommaren börjar jag skymta till igen och de frågade till och med efter dig. Jag njuter fullt ut utav att vara Öviksbo igen, och dagarna bara rinner iväg. Men de gör mig inget, jag ska ingenstans. Jag ska stanna här för all framtid.

Nu ska jag göra något annat! Ta ta..

Öviksbo

Japp, du kan nu kalla mig Öviksbo igen, helt underbart. Resan hem idag var väl sådär om jag ska vara helt ärlig. Jag klev upp tidigt och hade hejdå frukost med tjejerna från Göteborg, sen så ut till flygplatsen, köpte äckligt kaffe på flygplatsen i väntan om att flyget skulle gå. När jag väl kommer ut till planet så inser jag att det är världens minsta plan, det rymdes 19 pers i planet, hela planet skakade och de lät förjävligt hela flygresan, jag trodde vi skulle störta och jag blev åksjuk, de är den värsta flygresa jag någonsin varit med om. Men nu i efterhand så var det värt de, pappa och världens sötaste pojke var på flygplatsen i Sundsvall och mötte upp mig. Och vet ni vad? JAG ÄR ÖVIKSBO IGEN!

Snart hemma..

Natt helg, igen.. Men de känns ändå helt okej, jag ska ju faktiskt bara jobba 2 pass till här nere sen åker jag hem:).. Jag var ute i torsdags och hade jätte skoj, men tyvärr så gick min mobil sönder, crap. Igår var jag på Liseberg och shit va roligt jag hade,men jag var bakis. Gick spökslottet och blev så himla rädd, ha ha.. Vi alla skrek som om vi hade spöke, eller de gjorde vi ju. Ha ha.. Idag har jag börjat packa inför min hemresa, förstår inte hur jag ska få med mig allt hem, min väska är överfull, jag kommer att få lägga kläder i handväskan också.

Nu ska jag ner i tvättstugan och hämta min tvätt sen slappa innan jobbet!

Vem vinner ikväll? Mina topp 3 är Norge, Turkiet, Sverige

FEST!



Ikväll är det fest, så Göteborgs gator är osäkra! Jag ska skåla, jag ska bli onykter, jag ska vara lycklig..

090514

Deginen är nu fixat, vad tycks? Visst blev det bra?
Har fått erbjudandet om att jobba ikväll, men jag vet inte om jag är så sugen på det eftersom jag och Cissi hade bestämt att vi skulle gå ut ikväll, det är ju faktiskt min sista lediga kväll i Göteborg så jag tackar nog vänligt nej till att jobba ikväll.



Nu är det bara 4 dagar kvar, 4 ynka dagar tills jag får komma hem och mysa med C. Underbart! Jag saknar dig!
Jag saknar lilla Övik nu, förut när jag bodde där så uppskattade jag inte alls Övik. Jag sa hela tiden att jag skulle flytta därifrån och aldrig komma tillbaka, men vi ser hur det gick? Jag vill aldrig flytta från älskade Örnsköldsvik igen, never.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det stan och mys med Anna. Myspys!

Ny design, ja tack!

En ny design är på gång till bloggen, äntligen! Jag kan verkligen ingenting om htlm-koder, så jag säger bara, vilket himla tur att Angelica kan det. Hon ska nämligen fixa så det blir en aning snyggare. Har därför bytt design för tillfället, ärr så les på att den är svart. Jag vill ha en ljus och snygg blogg. Kolla in angelicas, mycket fin! Ni får gärna kommentera när allt är klart:)

Det blev ingen lyxshake från Max idag, utan brudarna från söder har köpt svenska jordgubbar istället. Svin dyra, men de är de värt. Nu blir det JORDGUBBAR för hela slanten! Ta ta..

Frågan är?

Vad händer egentligen om 10år? Det kan man fundera på i all evighet, man undrar alltid vad som kommer att hända. Jag är väldigt nyfiken av mig, och tänker ofta undra vad som hade hänt om jag hade gjort si eller så. Men den frågan kommer jag aldrig få svar på. Vem ringde Alexander Graham Bell när han skulle testa telefonen? Det finns mångra frågor, men inga svar. Jag är verkligen en tänkare ibland.

Jag har inte gjort någonting idag, suttit och kollat på tv. Kollat på reprisen från Eurovision song contest, Sverige gick vidare, kommer dett bli bra? Ris eller ros?


Till middag idag blir det kycklingwraps med guacamole och till efterrätt en lyxshake från Max ;)

090513

Föregående inlägg så var jag bitter och sur, nu är jag glad igen ;).. Jag är ledig idag, det skulle vara soligt och varmt idag, vart är solen? Hallå?.. Idag har jag inga planer, eller jag ska umgås med Katja. Vi får väl se vad vi gör för skoj.. Nu är det bara 4 dagar kvar nere i Göteborg, längtar så fruktansvärt. Men konstigt nog så går dagarna riktigt fort här nere. Jag klagar inte.. Det känns som att jag nyss kom hit, men det är faktiskt 9 dagar sen, vips vart tog dom dagarna vägen? Nu ska jag hoppa in i duschen, ta en riktigt lång dusch, sen äte frulle kanske..?


Jag och syrran

Crap..

Jag bryr mig faktiskt om dig, och jag vill inte att det ska vara såhär... Du är en för bra vän för att gå miste om dig, jag förstår inte varför en sånn liten grej ska riva upp och ner på allt.. Jag förstår verkligen inte.. Men men, jag kan bara be om ursäkt, förlåt för att jag inte bjöd dig på en fest som egentligen inte skulle vara en fest. De bara blev så.. Hur kan en liten skit sak riva upp och ner på allt? Kan du svara på det?


Familjen, vad gör man utan den?

Jag har verkligen världens bästa familj, en pappa som är helt underbar, han har passat mina katter nu i 1 1/2 månad utan att klaga, han tycker nog att det är ganska roligt. Han ska hämta mig i Sundsvall på måndag utan problem, det var som en självklarhet för honom.Han ställer alltid upp, i alla situationer. Har en underbar mamma som lyssnar på allt när man vill prata, hon förstår. Jag kan verkligen ringa henne vilken tid på dygnet som helst och hon svarar alltid glatt.. En stora syster som är väldens bästa. jag vet verkligen inte vad jag skulle gjort utan henne. Hon har alltid funnits och lyssnar jämt. Hon är bäst. Två bröder som tror att de är min extra pappa, de ska skydda lilla syster, tyckte de va oerhört jobbigt när jag var yngre, men nu är de bara gulligt.  Jag är både moster och faster åt världens bästa barn, även gudmor åt en söt liten flicka. Ni får verkligen min dag att bli mycket bättre.
Tack för att ni finns..




4 st för att få tag i en glass och burgare..

Fyra McDonald's för att fåm tag i en Mcfeast bacon och en mcflurry.. På den första hade de ingen mcflurry, gick då vidare till näste där de inte hade kött , snälla de säljer hamburgare så varför har man då inte kött? Jag hann beställa min flurry, men på engång vi fick reda på att dom inte hade kött som Katja ville ha så ville jag göra ett återköp, hon som jobbade blev sur, men vad tror hon egentligen? Att jag ska ta med mig den på nästa Mcdonalds eller? Vi traskade vidare till nästa, vilket var stängt. Så de var bara att fortsätta att leta, tillslut hittade vi en till och där fanns allt, tack och lov, men då var dom dyrare än andra Mcdonalds, hur kan det gå till? De slutatade väl iaf, efter mycket traskande...

Max, mycket bättre, allt finns iaf;)

11 maj 2009

Idag är jag ledig och har då varit i Slottsskogen och kollat på olika djur, en älg, får, hästar, sälar, olika fåglar osv. Det är ett ganska fridfullt ställe där man kan gå i timmar på alla småstigar.




Har även bokat min flygbiljett hem till Övik eller jag bokade direktflyg till Sundsvall så någon får väl hämta mig där, löser siig alltid. Landar i Sundsvall 18 maj 09.35, så på måndag kan jag kalla mig själv Öviksbo igen, underbart! Stora syster fyller även år 18 maj så då blir det kalas.
Det kommer nog att bli en heldel mys också, massa mys.. Jag längar, längtar, längtar, längtar...


Lovely :)

Sooooooooooooo fucking lovely!!! Jag flyttar hem om 7 dagar, bara 7 dagar kvar,, Med andra ord så åker jag hem tidigare från Göteborg, 2 veckor tidigare rättare sägt! Jag är så lycklig..Har suttit och kollat flygbiljetter hem idag och har hittat några bra, men jag ska ringa imorgon och höra mer exakt, dom på flygbolagen kanske hittar något som jag inte hittat. Har försök att få tag i min pappa idag också, men inget svar. Får ringa imorgon istället.

Nu måste jag verkligen sova, jag måste vända tillbaka på dygnet! Ta ta..

Söndag.

Mina långa natt dagar är nu över och konstigt nog så har de gått riktigt fort, nu ska jag bara jobba ikväll sen så är jag ledig måndag. Känns skönt... Kvällen började visserligen ganska segt, men på engång som jag fick ett sms av någon speciell att han ville att jag skulle ringa så blev allt mycket lättare, jag skuttade omkring resten av kvällen/morgonen. Idag är de match på ullevi, så de blir nog lite folk. Roligt för går tiden fortare.

Har haft en långt samtal med min mamma precis, jag saknar henne. De  var ett  tag sen vi sågs nu, hon har ju skaffat sig hund, ska blir roligt att träffa den lilla sötnosen. Snart får jag flytta in i min nya lägenhet också, happy:)..

Solen skiner här i Göteborg idag, kanske ska ta och utforska Göteborgs gator innan jobbet.

Jag saknar dig så mycket, vill bara komma hem till dig. Imorgon får vi svar, håll tummarna nu!


Natt helg..

Fredagen är nu avklarad och jag klararde att jobba till 07 imorse, de va drygt, men de gick de med. När klockan slog 04 så tänkte jag att nu skulle jag ha stängt om jag var kvar i Luleå. Ha ha.. Men de gick de med. Hade ganska lugnt och jag fick så i köket de senaste timmarna och jag blev faktiskt lite imponerad av mig själv. de gick faktiskt riktigt bra. Klarade en mindre rusch själv.  Har sovit riiktigt länge idag, vaknade kl 15, men sjukt ont i ryggen, dessa sängar är inte skönt om jag säger så. Idag är de jobba som gäller igen 22-07, men de går faktiskt ganska fort att jobba dessa tider. Jobbar med ett härligt gäng så.

Pratade med restaurangchefen här nere idag om att jag kanske ska få åka hem tidigare, skulle inte de vara underbart? Måste höra med restaurangchefen hemma i Övik också för att höra om de har några timmar att ge mig nu i maj, så jag inte står helt ledig för de vill jag ju inte. Måste ju inkasera. Ha ha.. Men det skulle iaf vara helt underbart om jag fick åka hem tidigare. Förstår egentligen inte vad jag gör här nere, alla deras assistenter som jobbar här i Göteborg har tidigare varit assistenter på någon annan ort i Sverige, vissa har faktiskt jobbat längre än mig.

Jag känner så kluven här nere, jag vill bara hem och jag då menare jag hem nu.. Men andra sidan så är det bara 3 veckor kvar. Ska jag åka hem eller ska jag stanna? Jag måste stanna minst i en vecka till iaf. Aja, vi får se hur allt slutar.


28 maj 2009

Är sjukt trött idag, men samtidigt så vill jag inte sova bort hela dagen, även fast jag måste sova lite till innan jag börjar. Jag jobbar nämligen 22-07 idag.. Skit drygt, men de kommer väl att gå bra. Ska blir spännande och se hur deras försäljning ser ut på kvällarna..

Har suttit och funderat på vad som egentligen hänt mig under dessa senaste månaderna, både bra och dåliga saker. Men egentligen så har det inte hänt så himla mycket.
*Jag har varit utomlands med famiijen, mysigt var de.*
*Jag har varit ganska mycket hemma i Övik (haft ganska mycket hemlängtan)
* Festat ganska mycket. ( Jag har fått en minneslucka för första gången, illa)
*Jag har gråtit en hel del, ibland utan orsak
*Jag har  bestämmt mig för att flytta hem, hittat en gullig liten lägenhet hemma i Övik.
*Jag har umgåtts med underbara vänner
*Jag har blivit kär på nytt, helt underbart.. Är på rosa moln, la la laaa..
* Jag har åkt till Göteborg (jag är i Göteborg just nu)

Saker jag vill göra
*Jag vill tatuera mig
*Jag vill åka hem nu
* Jag vill åka utomlands igen
*Jag vill komma med i TEAM 20
* Sluta röka och snusa helt och hållet (ska försöka göra det nu när jag är i Göteborg)

Kommer inte på fler saker just nu, men de kommer nog fler.


Min första dag

Min första dag gick bra, men de kändes som att man mest stog och kollade, vi var så sjukt många, men de är väl så när de är en ny restaurang. Kände mig som en nybörjare dock, men så är de väl när man kommer till en ny restaurang och nytt kök och ett helt annat beställnings sätt.. Imorgon är det jobba som gäller igen och tur är väl för då känns inte minuter som timmar..

Har sjuk hemlängtan idag, vill bara åka hem till Övik nu, nu på engång.. Dagarna går sjukt långsamt, och jobbigare är de bara för att alla andra tycker att de är sjukt roligt att vara borta och kallar detta för "semester".. Men jag längtar bara efter dig, att komma hem och bara vara runt dig varje dag, varje kväll och sova med dig. 

Ska snart sova, äntligen.. Jag är trött som bara den!


Glass..

Imorgon så är det min första dag på denna arbetsplats på denna ort, känns faktiskt spännande.. Att jobba i det nya köket, får se hur det går.
Dagen har gått riktigt fort, var på stan en sväng, jag och Madde satte oss på ett café och självklart så skulle vi trotsa de blåsiga vädret med att sitta ute och dricka kaffe och äta kulglass, vi är ju faktiskt i Göteborg, ha ha.. Men kallt var de kan jag lova. Det blev en snabb fika.. Ska nu kila ner på coop och köpa snus, bye bye!

I love ice cream..

26 dagar.

Här nere i Göteborg är allt bra, är ledig idag så ska snart göra mig klar för att gå ner på stan och möta upp en arbetskamrat, vi ska gå runt och kolla lite. Var även ledig igår så då gick jag runt en massa och försökte att "lära" mig stan. Hittar faktiskt mer än vad jag tror. Det är grönt och fint här, så nu måste jag ut.. Ballerina skorna på! Tjao!

Göteborg

Då var man i Göteborg då, här våras det för fullt. De är gröna gräsmattor och gröna träd, mysigt. Bor ganska centralt, tar ungerfär 20 min att gå till restaurangen som ligger i gamla/nya ullevi. Imorgon är jag ledig så jag ska nog ner på stan och kolla in läget och ta en fika med Anna. Har nu lämnat Luleå, och ska jag vara ärlig så känns det faktiskt riktigt tråkigt. Festade igår med vänner från Luleå och ja, ni är underbara.. Jag längtar redan tills jag får åka hem, jag saknar dig redan och jag är sjukt kär i dig!


Jag och Lene på Allstar


Christian och jag


Stina, Johanna och Robin

RSS 2.0