Kul..

Nyårsafton och jag jobbar kväll. Inte så jätte roligt, men jag har försökt att tänka sådär, jag behöver inte köpa någon ny snygg nyårsklänning (jag ska ha en vit skjorta, svarta byxor och uppsatthår under en grå mössa), inga smycken, behöver ej tänka på vart jag ska befinna mig för jag vet redan (på Max), behöver ej fixa alkohol (jag har mitt vatten), inga onödiga pengar kommer att dras från mitt konto, haha, jag peppar mig själv...

I övrigt, om jag går ut så blåser jag bort. Det är storm varning här i Luleå, skoj! Not.. De låter som att taket snart lyfter och jag är tycker faktiskt att detta är obehagligt.

Magen kurrar så jag måste laga mat.

GOTT NYTT ÅR

De roliga är nu över..

Första dagen efter min ledighet är avklarad. Sitter nu hemma och kollar på mina resväskor som skriker om att bli uppackade.. Men jag orkar inte, de finns verkligen inget tråkigare än att packa upp efter en resa.. Imorgon så planerar jag att ta sovmorgon! Skööönt.. Ska ställa min klocka på 13 tänkte jag..

Nu väntar tandborsten och sängen!
Godnatt!

Luleå

Nu är jag tillbaka i Luleå igen, åkte imorse. De har gått super.. Så nu ska jag packa upp lite och äta innan jag börjar jobba kl 16.. Känns faktiskt skönt att vara tillbaks, får sova i min säng inatt=)

Bye bye..

Nu är tyvärr min ledighet slut, börjar jobba imorgon igen! De känns väl sådär om jag ska vara ärlig. Ganska skönt att bara vara hemma i Övik och glida. De har varit en heldel fest nu när jag varit hemma, men de är bara roligt. Har fått låna min älskade mammas bil tills vi åker utomlands i feb, de känns riktigt skönt. Får se om jag åker upp till Luleå nu ikväll eller om jag åker imorgon bitti, inte helt bestämt mig ännu. Får se hur det blir.
Det har iaf varit helt underbart att vara hemma och träffa alla.. Men nu bär det iväg till verkligheten igen!.. Boring..

Juldagen!

Julafton är nu över, det blev en himla mysig dag! Fick jätte god mat och fina julklappar. Idag är det juldagen och det innebär middag hos mamma och fest ikväll=).. Mysigt. Ska bli roligt att få träffa lite Öviks folk igen! De är mysigt att vara hemma iaf, få bli lite ompysslad med frukost på säng;) (jag vet, jag är bortskämd) men de får man vara när man är hemma hos pappa..



God Jul

Nu är jag äntligen hemma i Övik, har hunnit dricka en kopp kaffe hos mamma, mysigt fick kramas lite. Har varit hos syrran en sväng också, sen så for hon och jag ut på julklapps utdelning runt halva stan. Var hos mormor bla. så roligt att få träffa henne igen.. Och nu är jag åter hemma hos min far och bara njuter av lugnet.

God jul mina vänner, hoppas att ni får en underbar Julafton


Dagen före dopparedagen

Julafton imorgon, men fortfarande ingen julkänsla..Kan inte riktigt förstå det! Ska snart åka på jobbet, jobbar mellan 11-15 sen så bär det iväg hemåt. Ska bara hem en sväng innan vi åker och kolla till allt, sen så! De känns skönt att komma hem. Pratade med A igår och det ser ut som att vi ska på parken, like old days. Ska bli så skoj! Party party my friend.

Ha nu en riktigt god jul och sköt om dig! Glöm inga ljust tända nu under helgen!

Tjugoandradecembertjugohundraåtta..

Jag visste att jag glömt något.. Att köpa öronpluggar, pappa sover här i natt och jag hör ett snarkande från min soffa.. Haha..
Denna dag har gått super fort, vips så var det kväll.. Har jobbat, varit på storheden, handlat, städat och packat. Har fått mycket gjort.. Skönt! Imorgon så åker jag till Övik! Så mina vänner, vi ses på juldagen! =)

2 Dagar

Natthelgen är nu över och jag har bara två dagar kvar att jobba innan jag åker hem till Övik ;).. Pappa kommer upp imorgon eftermiddag, ska bli så roligt att träffa honom igen. Jag är så trött idag, fick bara 2 ½ timmars sömn inatt (imorse) så jag ska nog gå och läggamig nu!

God natt min vän, jag saknar våra samtal!

I'm happy

Min dag har varit super! Har jobbat natt nu och allt har gått hur bra som hellst. Under kvällens lopp har jag hunnit äta godis, dricka kaffe, lära mig hur man säger hej på somaliska (eller rättare sagt, jag kunde det för stunden), sen inte så mycket utöver mitt arbete. Men skönt har de varit. Känner mig trött i kroppen, men inte i huvudet, hur ska jag lyckas sova nu? Ska upp om 3 timmar, ska på julfika på jobbet. Mysigt..

Snart är det jul, jag får äntligen komma hem till familjen och mysa!

Från bra till dåligt på 30 min

En kanon dag, allt har rullat på som de ska. Inga beskymmer, hur skönt som hellst fram tills ungefär 03.00, jag i stressen kör då in mitt pekfinger rakt in i en fläkt i en frys och skär upp fingret, jag blir svimfärdig och det kändes som att jag skulle kräkas, satte på ett plåster och fick ljuga för mig själv, intala mig om att inget hade hänt och att jag inte hade ont. Mitt i allt detta så utlöstes ett killbråk, som jag självklart skulle försöka klara upp och försöka få tyst på boysen, jag går i mellan och får en höger mitt i ansiktet, kunde detta gått bättre? En dag som var bra, men i löpet av 30 min så blev den kass..

Check

Är inte alls så sugen på att jobba i kväll eller imorgon eller alla dagar efter det, jag vill åka hem till familjen och bara lata mig nu. Ska bli skönt att bara komma hem till pappa, ligga på soffan och bli sådär lagom bortskämd. Jag behöver det nu.
Nu är jag äntligen klar med alla mina julklappar, check. Känns så tråkigt och springa i affärer och köpa alla dessa helt utan julkänsla, det är plusgrader ute, ishalka och nästan ingen snö alls, vad kommer de att bli för jul?

Min önska lista för i år:
Fred på jorden,
ekonomiskt oberoede,
en jorden runt resa,
en års betald semester,
en ny bil,
en resa till Thailand,
löneförhöjning,
en utbildning,
finns det något mer att önska sig?

Årets nyårslöften:
Börja läsa upp lite kurser på Kommvux.
Försöka sluta snusa


 

En vecka till julafton

Mitt bredband har äntligen kommit, jag är gladare än gladast ; )..
Imorgon så är jag ledig, skönt! Ska på stan och inhandla mina sista julklappar (nästan alla kvar). Måste passa på när jag är ledig, jobbar varje dag fram till julafton sen. Vad ska jag köpa till alla? Jag har 2 personer klara, mamma och Ida:)..

Nu ska jag ta och byta sängkläder, skönt ; )..

Jag saknar dig och våra samtal..

Tick tack...

Då var denna dag snart över.. Har jobbat idag, gick väl sådär med tanke på min handled, får bara ondare och ondare. Skit också.. Har börjar julshoppa nu, har aldrig varit så sent ute, men bättre sent än aldrig som dom brukar säga.

Jag älskar Tele2 reklamen, Born to be sheep...

Stockholm

Har varit lite dålig på att uppdatera nu de senaste dagarna, har haft fullt upp.. Har varit i Stockholm och kollat på Idol, Kevin vann=).. De var super roligt, men tyvärr så såg man inte så mycket utan fick en annan känsla istället. Hörde väl när de sjöng sådär halvbra, så mycket skrik, men vad kan man förvänta sig. Gick på stan i lördags för att kolla om jag hittade något, men jag kom hem med samma saker som jag åkte till Stockholm, inget ny inköpt. På lördag kväll så gick vi på Sturekompaniet, hade hur roligt som hellst tills brandlarmet gick och vi blev utkastade och fick stå på gatan och invänta våra jackor, trodde att jag skulle frya ihjäl. Det var  inte speciellt varmt den kvällen. Men men.. I söndags så åkte vi hem vid 14 så det blev inte mycket Stockholm den dagen inte. Men jag är nöjd med min vistelse och de kommer nog att dröja innan jag åker dit igen!

Sista minuten

Har nu jobbat klart för denna vecka, är nu lång ledig och åker till Stockholm imorgon.. Jag längtar.. Har jobbat ikväll, har gått riktigt bra, efter jobbet så åkte jag raka vägen hem och började packa för fullt, ute i sista minuten som vanligt. De börjar tyvärr att bli en vana för mig, helt olikt mig.  Fick ett skräck sms idag, vårat plan kunde möjligen vara inställt, fick lite panik, men så är tyvärr inte fallet. Vi kommer att åka som planerat (förhoppningsvis)..

Nu ska jag försöka att få lite sömn..

Julkänsla? Nope...

Julen närmar sig och jag har ingen julkänsla alls... Jag tycker att det känns som att det är mitten av november och inte 2 veckor kvar i jul. Helt ofattbart. Men men.. Kanske får lite mer julkänsla när jag börjar köpa julklappar, jag är sent ute i år, jag brukar köpt de mesta vid den här tiden på året, men jag har faktiskt inte köpt en enda julklapp än! Tänkte ta tag i det nästa vecka. Det ska bli roligt att komma hem till Övik under julen, jag ska bara vara med familjen under min vistelse. Ska ta det lugnt och vila upp mig.

Jag börjar känna mig lite stressad inför resan imorgon, jag måste åka till stan och inhandla lite små saker innan jag börjar jobba. Ska tvätta på jobbet (det finns torktummlare så de kommer att gå fort) så det blir nog att jag tar taxi hem efter jobbet idag, haha de låter som att jag är tjejen på pengar nu när jag åkte taxi både till jobbet och nu ska jag åka ifrån jobbet ikväll, haha..

Nu ska jag kila vidare och göra mina sysslor

Har ingen kompentar idag, helt tom

Roligt

Vilken rolig dag jag haft.. Började med att jag jobbade lite, hade sovmorgon idag. Började inte förren kl var 11. Sen kl 16 så började våran p-aktivitet, vi kollade först på bio, sen så gick på golfängen och hade lagkamp. Super skoj.. Bra planerat. Imorgon så har jag dagen full, jag ska nog ställa klockan på 09, så att jag hinner med de mesta jag behöver göra innan jobbet. Jag ska städa, tvätta, packa och handla. Funderar på att tvätta på jobbet, de blir nog så.. Haha..

Nu är det snart Stockholm brudar, Jihoo...

Niondedecembertjugohundraåtta

Niondedecembertjugohundraåtta, det innebär att det bara är 3 dagar tills jag åker till Stockholm med mina pinglor. Det ska bli så roligt, åh syster yster jag saknar dig. Har försökt att hitta kläder även idag, men det ser ut som att det faktiskt blir något som redan finns i i min klädhög, jag hittar absolut inget som faller mig till smaken och vi hinner tyvärr inte gå på stan på fredag i Stockholm heller, men det blir säkert bra ändå.

Sitter nu hemma hos Daniel som faktiskt fyller år idag, så jag ska gratta honom. Väntar bara på att han ska bli klar med att duscha.
 
Imorgon är det P-aktivitet, spännande...

Måndag

Har haft fullt upp så jag har faktiskt inte hunnit att uppdatera min blogg på några dagar ; )...
Har jobbat hela helgen dag, det har varit en annorlunda helg, men den slutade väl. I lördags så var jag ute på kvällen, var först hemma hos Anna och drack lite, gick sen på Roya och tog en drink, sen så kom Carro dit och  jag och hon stannade kvar på Roya ett tag medans Anna och Sebbe gick på Heros. Jag och Carro begav oss vidare till Cleo och stötte då på Linda och gänget, trevligt..

Idag så har jag inte gjort så mycket, jag vaknade vid 13.30 (jag tror att jag behövde lite extra sömn idag), åkte in till stan och köpte blekning, åkte hem och Emma fick fixa min utväxt som inte längre finns, nu en är jag redo för Stockholm i helgen. Sen så gick jag och Emma på utflykt i det snöiga vädret, usch usch.. Blöta blev vi.. Först till midgårs för att hämta Emmas skor, sen gick vi till Kvantum och köpte chockladpudding och sen hem för att svulla.. Nu är jag mätt och uppblåst..

Jag saknar faktiskt dig!

Jobbar idag..

Sitter på jobbet och tar de lugnt innan jag börjar idag, börjar kl 11, men jag tänkte att jag lika gärna kunde sitte här och slappa innan jag började. Igår så var jag ledig, jag var på stan på förmiddagen med Daniel och Emma, vi var på Roya och åt lunch sen så gick vi och shoppade åt Daniel. Super mysigt. Sen så träffade jag Linda och vi gick på stan en sväng också, skulle köpa något nytt som jag kan ha på Idol finalen, men jag hittade inget utan shoppade åt syster yster istället. Haha.. Men jag får ta tag i det där nästa vecka och i värsta fall så får jag väl använda en gammal blåsa. Jobbar dag hela helgen, de ska skoj. Är sugen på att festa på lördag, men mina party pinglor kan inte. Emma jobbar kväll =/..

Ha en super bra dag för de ska jag ha ; )

Snöänglar

Har preics kommit hem efter en kväll i Piteå, jobbade där ikväll.. Mycket intressant. De var lärorikt och jag fick driva lite;).. Skoj som bara den. Har haft en ganska lung kväll så vi hann med att göra det ena och det andra utöver det vanligt. När vi var på väg hem så såg vi en lastbil som hade kört av vägen, tyckte synd om stackaren så vi stannade och frågade om vi kunde hjälpa honom på något sätt och de kunde vi genom att ge honom nr till bärgningbilen. Så en god gärning har vi gjort idag också, jag och Johanna 1 & 2 :)..

Är nu ledig i 2 dagar, imorgon så ska jag nog städa lite här hemma och kolla om det finns någon tvättid så jag får bort lite tvätt, gillar inte att ha tvätthögar. Så imorgon blir en nyttig dag för hemmet. Ska nog vara med Emma också, vi har ju inte umgåts på ett tag så vi har lite att prata om.

Längtar så mycket tills vi ska till Stockholm och Idol, men jag börjar bli lite nervös över vad jag ska ha på mig, jag har inte en aning om vad de kommer att bli. Ska  nog försöka att gå på stan på torsdag och kolla om jag hittar något fint. Så jag är snyggast i Stockholm den helgen.. Haha...

Sova, ja tack=)

RSS 2.0