Haparanda/Tornio

Igår så var jag i Haparanda/Tornio med Daniel och Emma, dagen började med försovning, skulle hämta Emma kl 10.00, men inte dök jag upp då, utan jag kom vid 11 istället, trött ibland. Våran lilla utflyckt började i Finland på den ny byggda gallerian, gick bla på Alko, inhandlade ingen alkohol, eller Emma gjorde, Sen så gick vi mest runt och kollade. Emma och Daniel hittade en munkbutik, de hade de flesta munkar man kunde hitta, stora som små, men glasyr och med socker (de va lyckliga), sen så fortsatte våran resa tillbaka till Sverige och till Ikea, köpte bla en lackhylla som jag ska ha ovanför sängen, en skohylla och nya handukar. Bara nyttiga köp. När vi var klara på Ikea så bar det iväg på Candy World, de är näst intill ett måste när man är där. Där finns de godis för alla smaker, stora godisar och små. Men jag köpte faktiskt bara en liten godispåse för 10:- (är faktiskt stolt över mig själv). Åkte sen hem och åt en god middag med mina söta små vänner!

Idag så har jag jobbat och faktiskt inte gjort något mer, kollat på Let´s Dance, vissa är duktiga och vissa inte. Nu måste jag nog krypa ner i sängen för jag börjar jobba  kl 08 imorgon, typiskt!




Skoj, skoj!

Helgen har mest bestått av fest, fest och fest. Jag har haft otroligt roligt och konstigt nog så mådde jag super igår. Älskar sånna dagar då man inte är bakis det minsta. Igår så var jag hemma och tog de lugnt hela dagen, de var skönt. Idag så ska jag ta tag i lite ärenden innan jag börjar jobba kl 16, känns väl sådär att jobba idag. Har blivit bortskämd med att vara ledig hela helgen.. Haha..

Här kommer lite bilder från helgen!


Robin, Johanna, Johanna


Emma och jag


Daniel, Johanna, Johanna


Jag


Lördagens outfit

FEST!

Fest ikväll igen! Fortfarande bakis och känner mig egentligen inte alls speciellt party sugen, men va tusan.. De är bara på de igen och ha roligare än aldrig förr ; )

Party like a rockstar

Gårdagen var så himla rolig, kvällen började med vin och sing star hemma hos Daniel, åkte vidare och gick på Cleo, där det var en jobbig kö som vi fick stå i, men de gick ganska fort. När vi väl var inne så dansade vi och dansade, de spelade ganska bra musik igår. Sen var det självklart nattmat på Max, haha!.. Och nu sitter man här, men ett bultande huvud mör i hela kroppen, men det är väl sånt man får ta efter en kväll som gårdagen.

Ciao!

20090122

Dagen började med försovning, inte bra! Men de gick bra tillslut det med, stog på jobbet osminkad och helt nyvaken över lunchen (tur att det inte var så mycket folk). Dagen på jobbet gick fort som attans idag. När jag slutade tog jag åt en maxburgare med den otroligt goda hot chipotle såsen på, rekomenderar starkt den nya burgaren.. Gick ner till bilen och nu sitter jag här, ska snart ta och bya  sängkläder och duscha, men jag måste bara få lite energi till att ta tag i saker, jag är trött idag! Mycket trött.!

Får se om ni får en uppdatering senare ikväll, den som lever får se. Det är väl så man brukar säga?;)

En dag i taget så ska du se att det säkert blir bra!

Dagen har varit super bra! Vaknade vid 09, började jobba vid 11 och mitt arbetspass gick riktigt fort idag, slutade vi 17 tiden, gick på stan och shoppade lite, på rea dessutom! De var de första jag köpte sen jul. Riktigt nöjd över mig själv. Det blev 3 tunikor och ett par leggings. Man kan aldrig ha för många leggings. Har säkert 6 stycken, men eftersom leggings är det enda jag använder så är det bra att ha. Fikade med Danne på Sub&co, en ost och skink macka med varm chocklad till, mycket gott i detta ruskiga väder. Sen så åkte jag hem slängde på mig myskläderna och kastade mig ner i soffan och kollade på mina onsdags-program.. Haha.. Imorgon är det jobb som gäller igen, de blir nog en skön dag imorgon också, om inget hemskt händer förståss ; )..
Nu ska jag tvättade av mig sminket, borsta tänderna och faktiskt kasta mig ner i sängen och läsa min tidning jag fick på posten idag!

God natt lovers!


Brister..

Usch, usch, usch! Jag orkar inte vara såhär.. Jag vill vara den vanliga tjejen som faktiskt inte bryr mig. Men idag bryr jag mig och det gör faktiskt ont både i hjärta och i mage! Jag önskar jag kunde glömma allt om detta och om dig! Men jag kan inte. Du betyder för mycket.

Slut..

Mina 2 lediga dagar är nu snart över, det har varit riktigt skönt att vara ledig faktiskt! Har egentligen inte gjort så mycket, varit på stan en sväng, varit ute på storheden och så. Skönt skönt. Imorgon är det jobb som gäller igen, men jag har en skön vecka! I helgen är det fest, fest, fest.. =)..

Btw, jag gillar inte dig. Inte alls!

Haha, helt galet..

Haha, helt sjukt..


En lång..

På riktigt bra humör idag, det gick så himla bra igår, slutatde ganska tidigt=).. Har sovit som en prinsessa, hur skönt som hellst! Har inte gjort något idag, bara legat i soffan och slappat, men de får man när man jobbar på nätterna. Ikväll är det jobb som gäller igen, de känns faktiskt helt okej, de blir nog ganska lugnt idag också, de är ju helgen innan löning så. Nu ska jag göra mig i ordning och äta innan jag börjar jobba! Jag har en lång kväll framför mig!

Bort...

Har nu varit ledig i en dag, mycket skönt=).. Nu är det natthelg som gäller, bläää.. Känner verkligen inte för att jobba natt, men ibland så måste man det också. Tyvärr.. Nu är det inte så länge tills jag åker utomlands, de ska bli så skönt att bara komma bort och vila upp sig lite. Behöver det just nu.

Nu ska jag duscha, tata!

Precis som det ska vara..

Sitter här och smuttar på min varma oboy och kollar på mina katter som busar. Mitt pekfinger svider, jag skar mig på jobbet idag (bara ett litet sår), men de är de som känns som mest! Måste egentligen ta tag i att plocka upp lite här, jag har saker överallt, fast egentligen så är det inte så, utan jag bor mycket litet och då syns allt. Precis alls. Jag funderar på att hoppa in i duschen, göra en hår inpackning (mitt hår är i stort behov det) och lägga mig i sängen och kolla på en film.

Tata..

Over!

Har nu ätit och är mätt och belåten. Sitter och väntar på att min tvätt ska bli klar så att jag kan sova, jag är trött, mycket trött.. Jobbar extra imorgon, sitter alltid fint med lite extra nu när jag ska utomlands. Jag måste snart börja ta fram mina sommar kläder för en tvätt innan jag börjar packa, de måste lukta gott!.. 

Är nu inne i halva januari, låt vintern snart ta slut..!

Ta vara på..

Helgen är nu över och det är bara att återgå till det normala igen, jobb jobb jobb.. Haft en riktigt trevlig helg med mycket fest. Som vanligt en ledig helg.. Igår så gjorde jag inget annat än att ligga i sängen och bara slappa, var sjukt bakis, men det är väl smällar man får ta.. Idag så har jag jobbat och allt gick som smör i solsken, fin fint alltså..  Så nu tänkte jag åka ut på storheden en sväng och kolla lite, njuta av att sluta tidigt och ta vara på dagen..

Fest!

Vilken skön dag jag haft, har slappat hela kvällen och nu är det fest, fest, fest som gäller.. Jag ska nog vara riktigt städad ikväll, men trevligt ska jag ha. Träffa lite nytt folk och bara njuta av allt..

Later!

That's not my name

Nu är det snart jobba som gäller, klev upp ganskaa tidigt idag så jag känner mig ganska trött, sen så åkte jag och åt lunch på jobbet, så typiskt att befinna sig där hela dagen lång. De kommer nog att bli en ganska tuff kväll idag, men ibland så får man ha det så också. Imorgon så ska jag jobba ett kort pass, sen så är det fest som gäller, tjoho.. Jag ska vara fokuserad och mycket medveten. De  blir nog inte så hårt utan mer för att träffa lite folk och dansa av mig lite. Får se vart vi går. Tydligen så har både Cleo och Magma stägnt pga renovering, så det återstår bara Olivers, haha.. Jag måste ta tag i min träning till veckan också, jag måste bli snygg inför våran resa. Äta nyttigt och verkligen sluta äta på jobbet! Fy på mig!!.. Pommes och dipp, man blir tyvärr inte smalare och snyggare av det! Utan mer rund och god... Nu ska jag ta tag i detta, i allt..

Efter regn kommer solsken

Nu är ännu en onsdag avklarad och min dag har varit bra. Jag har jobbar som vanligt, men de har gått super ikväll.. Imorgon så har så ska jag luncha med en kär vän, de ska bli mysigt, sen är det jobb igen som gäller. Skulle egentligen vara ledig på fredag, men har tagit på mig ett extra pass, aldrig fel. Sen är jag ledig hela långa helgen. Skönt.. De blir nog fest som vanligt, haha.. Men hur lever annars en singel tjej i min ålder? Äter, sover, jobbar, festar. Helt perfekt.. Nu är det bara drygt en månad tills jag åker utomlands med min kära familj, de ska bli spännande. Men samtidigt innebär det att jag kommer snart att bli utan bil igen, damn.. Ska se om jag kan ta mig råd att köpa en bil när jag kommer tillbaka.

Nu ska jag sova så att jag är pigg och glad imorgon! En ny dag, men nya utmaningar.

20090107

Idag så måste jag hinna på Ticnet innan jag börjar jobba, börjar kl 16 idag.. Jobbar kväll (jag vill inte) jag jobbar mycket hellre dag! Men men.. thats life.. Igår så var jag bakis som attans, trodde att jag skulle dö när jag jobbade.. Men man mår som man förtjänar. Har ringt min hyresvärd idag igen angående duschen får hoppas att han fixar det snart nu. För jag vill ta långa och sköna duschar nu, inte springa in och ut för att jag måste. Är ledig till helgen, de känns nice, de blir nog fest om jag känner mig själv rätt, men egentligen så skulle det nog vara bästa att avstå. Men vad ska man annars göra, sitta hemma och kolla på film och trycka i mig godis, aldrig..

Har funderat lite fram och tillbaka på min framtid, om jag ska flytta hem eller inte.. Men egentligen, vad ska jag göra hemma i övik? Visst, jag har min familj och mina vänner, de är trygt och jag känner till staden utantill..Luleå då, vad har jag här? Jag har mitt jobb, min lägenhet, Emma och andra super söta arbetskamrater, men ingen trygghet. Jag måste nog fundera vidare på detta och ta ställning till vad jag vill göra i framtiden.

I dont care..

Jag hatar verkligen min dusch, har ringt min hyresvärd ett flertal gång angående duschen.. För när man duschar så växlar det mellan iskallt eller kokhett, så man kan inte stå och njuta i duschen precis. Det blir korta duschar. Jag är så sjukt trött, funderar faktiskt på att krypa ner i sängen med datorn i knät och kolla på en film och bara slappa ännu mer för imorgon så  ska jag vara pigg och glad..

Jag förstår mig verkligen inte på dig, hur tänker du egentligen? Äh, jag ska inte bry mig mera för du är inte värd det. Det är inte värt att sitta hemma och fundera, jag förstår egentligen inte varför jag slösar energi på att skriva om dig nu heller. Jag orkar inte, för nu är det slut. Jag bryr mig inte..

Over..

Dag helgen är nu avklarad och är nu ledig imorgon.. Imorgon är det fest som gäller med Emma, de ska bli så himla roligt eftersom det är ett tag sen vi festade ihop nu, finns ingen som jag kan ha så roligt med. Imorgon är planen att gå på stan en sväng, sen träffa Emma vid 15 tiden, inhandla alkohol  och laga en god middag tillsammans med Emma och FEST..

Vad ska jag ha på mig imorgon? Jag ska vara snyggare än någonsin!

Hem, hem, hem...

Ibland så är det så jobbigt att vara här i Luleå, speciellt lördagskvällar när jag sitter själv. Inte alls roligt.. Emma jobbar så henne kan man inte heller vara med och just lördagskvällar är jobbiga.. Men men.. Tänker bara på hur roligt jag hade hemma i Övik, de va så jädrans roligt.. Saknar Angelica, min party prinsessa.. Usch, de är inte min dag idag!.

Check

Träningen är nu avklarad och jag darrade i hela kroppen må jag lova. Det var så jobbigt, ville bara därifrån.. Hem och sova. Men inte ska jag göra det inte. Jag är glad, du gör mig glad. Fick äntligen träffa dig idag och ge dig en kram, hade faktiskt saknat dig lite. Du var lika vacker som vanligt. Inga planer idag förutom att träffa min tjej, Emma.. Jag har ju varit hemma i Övik och hon i Barcelona så vi har inte setts på ett tag. Men idag så ses vi.. Kanske göra något vettigt som att packa upp mina resväskor som inte blivit rörda ännu, kan vara en idé.. ;)..

20090102

Nu är jag vaken, men egentligen så vill jag bara krypa ner under mitt varma och gosiga täcke och bara ligga där hela dagen lång. Men hur roligt är de egentligen när jag tittar tillbaka på min dag ikväll. Inte så spännande. Jag ska faktiskt åka och träna, känns otroligt jobbigt, men man måste ju börja, igen..

Måste nu göra mig redo för att darra i hela kroppen.

Baklänges

Tjejen som har vänt helt och hållet på dygnet, japp de är jag!.. Jag har sovit till och från hela dagen idag så nu är jag pigg.. Så typiskt mig. Har precis kollat på två filmer (har börjat kolla på film varje natt) för att bli trött, men jag blir bara piggare har jag kommit fram till.. Så nu ska jag försöka att få lite sömn och ställa klockan tidigt imorgon så att jag kan vända tillbaka min sömn. Att sova på dagarna och vara vaken på natten tjänar ingenting till..

God natt..

Äh..

Jag vet faktiskt inte om jag gillar mig själv och mina känslor just nu. Jag blir less på att ditt strunt prat som inte betyder någonting och alla dina söta ord för andra stunden så är jag inget värt, känns det som. Du skickar rara och gulliga sms, sen nu.. Dissig.. Äh, jag ska inte bry mig om dig eller någon annan i denna jädra skumma värld, det handlar bara om mig mig mig...!!!

2009

Det nya året i full gång! 20090101.. Året började tyvärr inte så bra.. Jag brände mig 5 gånger på jobbet, så nu är jag märkt på armen.. Känner mig bakis idag, de blir så konstigt när man jobbar natt.. Hela kroppen blir så mör.. Nu ska jag försöka hålla mitt nyårslöfte.

Sitter här och kollar på nyheterna, de pratar om gravida kvinnor med ätstörningar. Detta är så hemskt. Vad har hänt med vårat samhälle? Alla ska vara så smala och snygga. I vilken tidning man än läser så kan man läsa om olika bantningsmetoder och hur man tappar kilon fort. Egenligen så kan jag inte säga att jag är så mycket bättre, självklart så skulle även jag vilja vara några kilon lättare. Men egentligen, duger vi inte som vi är? Kan vi inte bara leva?

RSS 2.0