Lördag

Lördags morgon och jag har faktiskt inga planer för idag. Jag bara längtar tills jag får gå tillbaka och jobba lite, börjar bli lite rastlös. Fast samtidigt är det väldigt skönt med sovmorgon, att kunna göra vad jag vill på dagarna och bara ligga i soffan en hel dag om jag vill.. Har tagit tag i och städat här hemma nu, så nu skiner det. Skönt skönt.. Måste egentligen åka in till stan idag och köpa nya linser och handla någon mat, men jag känner mig så himla lat. Får se om jag tar tag i det snart.
Duschen nästa!
Tata...


En torsdag i slutet av februari

Jag måste städa, diska, tvätta, packa upp min resväska och tusen andra saker. Men just nu så skuter jag bara upp allt, de är mycket roligare att bara ligga i soffan och nöta Prison break och åka till stan och bara kolla på folk. Jag glömmer bort medans jag är hemifrån att allt detta måste göras, men på engång jag kliver in innanför dörren kommer alla måsten tillbaka. Jag är så avensjuk på att som är så organiserade och alltid diskar efter maten, damsugar varje dag, plockar undan efter sig på en gång och aldrig har tvätt i tvättkorgen, önskar att jag också kunde bli så. Fast samtidigt, skulle jag ha någon fritid då? Jag är för lat för att göra allt på en gång. Jag älskar att slänga mig i soffan på kvällen och bara ligga, inte göra något mer ansträngande än att byta kanal på tvn.

Jag har en lite projekt på gång, kanske blir det som jag vill, vi får se. Jag är nervös och jag hoppas att allt går som jag vill. Men samtidigt är det grönare på andra sidan? Det är frågan det...  



Sjukvården..

Jag blir så jä*la less på Sveriges sjukvård. Mitt jobb kräver ett sjukintyg på mig så jag måste prata med läkaren jag var hos igår för att få detta sjukintyg, men tanten har telefontid mån, tis och fre mellan 08-08.30 så jag måste alltså vänta med att få ett tills på fredag, men mitt jobb vill ha detta sjukintyg idag! Vad gör jag?Jag vet jag går till vårdcentralen bryter mig in i ett rum och skriver ut ett från en dator och sen ska jag gå därifrån och vara nöjdare än aldrig förr.


Vårdcentralen

Då har jag varit hos vårdcentralen och jag har tydligen någon tarmbakterie som spökar, vet inte vad ännu, men ska göra tester, tog även blodprov som jag verkligen hatar. Nålar och jag går verkligen inte ihop, tycker det är så obehagligt. Idag är det fettisdag vilket innebär att jag får äta temla=).. Var på coop och köpte när jag kom från vårdcentralen.

Måste tillbaka till VC nu, måste hämta läkarintyget som jag glömde!

Tata


Det går så fort


Underbara Gran Canaria                                                                                                 


Jag och Amanda badar i havet..
                                                                                                                                                                                
Jag och stora syster Linda
   
                                                                                   
Brudarna på väg på party, vi var fyra brudar, men den 4 är fotograf 


Jag efter en lång kväll och långa dagar. Hotellet och sängen nästa..

När man åker iväg utomlands så glömmer man "verkligheten" för ett tag, men på engång man kommer hem så hinner den ikapp snabbare än vad man hoppats på!

Back in Luleå again!

Nu är jag hemma i Luleå och det känns faktiskt ganska skönt. Sova i min egen säng var helt  underbart!.. Skulle egentligen jobba ikväll, men jag har så fruktansvärt ont i magen, har haft ont sen i torsdags. Inte alls roligt. Pratade med vårdcentralen idag och jag ska ringa imorgon  så får jag en akuttid, så jag kan kolla upp vad det är. Har tydligen symtom på Sarmonella, usch =/..
Har börjat flagna nu, känns som att jag blivit blek, måste nog gå och sola solarium när jag blir bättre.

Nu ska jag laga någon mat, måste få i mig lite energi

Back!

Tillbaka i kalla Sverige, igen!.. Har haft en helt underbart! Mellan 25-30 grader, sol varje dag och god mat! Det har varit en skön resa.. Så nu är jag utvilad och pigg!.. Resan hem igår var låååång, klev upp kl 05, bussen som skulle ta oss till flygplatsen kom kl 06, en lång flygresa väntade och de slutade med att jag klev innanför dörren hos min far kl 20 igårkväll.

Idag ska jag nog bara ta de lugnt, fryser ihjäl om jag kliver utanför dörrarna!

Imorgon och på lördag är det fest med min party pingla från Luleå, Emma kommer till Övik så passa er, helgen är osäker!

Sol=)

Nu ar jag i Gran Canaria, det ar varm och skont. Igar hade vi 25 grader varmt i skuggan och idag ar det annu varmare. Jag har super mysigt.. Idag sa ska vi nog aka till en strand som ligger 20 min med buss harifran, den ska vara super fin. Nu ska jag kila vidare. Hoppas att ni mar bra!

Stor Kram!

Next stop Cran Canaria

Ingen uppdatering på en dag eller två, förlåt. Jag har haft fullt upp med att jobba, packa, sova, äta och titta på tv. Haha. Men skämt och sido, mina dagar har varit ganska fulla med det ena och de andra. Befinner mig nu i Övik för att tillbringa natten här och imorgon så åker jag till Gran Canaria med familjen=).. Hola Reino de España! De ska bli så roligt och jag längtar verkligen. Väskan är packa, naglarna målade, håret fixar. Allt är klart!

Från en sak till en annan, jag trodde seriöst att jag skulle dö idag! Har kört från Luleå till Övik idag, det var otroligt mycket snörök mellan Piteå och Skellefteå och jag vågade inte köra om 2 lastbilar och en personbil som låg framför mig eftersom jag inte såg ett skit rent ut sagt. Så jag låg och puttrade 80-90 nästan hela vägen där i mellan, tillslut blev jag less så ca 2-3 mil norr om Skellefteå så blev det 2 körfällt och jag vet att det är så hela vägen fram till S, så jag trycker på gasen och gasar upp till 110km/h (det var 110 väg så jag körde inte för fort=D) när jag är halvvägs om den sista lastbilen så ser jag en brun sak med långa ben komma springandes mot mig, en älg, jag kunde inte bromsa och svänga in mellan lastbilarna (lastbilarna låg för nära varandra och det var omöjligt att tränga sig in) så jag hade ett val, gasa.. Jag hann precis in framför lastbilen när denna älg passerar mig.. Jag lovar, jag skackade efteråt!.

Nu dröjer det nog innan ni får nästa uppdatering, jag ska sola, bada, dricka underbara drinkar och bara njuta av värmen!

Adios!


Fredag!

En hyffsat bra dag, jobbade till 19.30, ganska mycket att göra hela tiden! Men tillslut så slog klockan in och jag fick gå hem! Har fixat med min hylla och mina lampor som jag har vid sängen nu på kvällen. Gick över till Emma när jag var klar med detta och Anna, Emelie kom dit också. Brudarna skulle ut och och roa sig medans jag var tvungen att gå hem och sova (boring), ska faktiskt upp och jobba kl 08 imorgon, men imorgon kommer det att vara så skönt att vakna hela pigg och allert, inge bakis.. De ska bli roligt att träffa Emelie imorgon när hon ska jobba och se vilket humör hon är på. Fast jag tror att hon kommer att vara lika glad som vanligt. Nu måste jag sova, ska upp om 5 ½ timme.. God natt!

Fika, äta, fika

Vaknade kl 08 imorse, klev upp och åkte på jobbet och drack varm oboy med brudarna (Emma, Johanna och Linda). Sen följde Johanna med hem till mig för att kolla hur jag bodde och så. När jag väl var klar klar med mitt hemma-fix så åkte vi hem till Robin och Johanna, eller de var väl inte bara att åka hem dit utan fick leta parkeringsplats i all evighet, jag ville inte parkera så långt bort från dem eftersom de har snöat och blåst hela dagen idag, så de var inte så trevligt att vara ute. Gick sen vidare till våran vackra restaurang och käkade lite lunch, Anna kom och mötte upp oss när vi hade ätit klart och vi gick vidare till Mat&Prat för att dricka kaffe, när Emelie och Daniel hade slutat jobba och skolan så kom även de förbi. Det var min dag innan jobbet idag, kort så så gjorde jag inte så mycket annat än att äta ochh fika innan jobbet. Men det har varit en mysig dag!

1 vecka.

Idag så är det jobb som är på tapeten, men de ska bli skoj! Ska jobba med Emma, de ska bli roligt!.. Igår var en ganska lång dag kändes det som, som att den aldrig skulle ta slut. De började med att jobb sen assmöte och dagen fortsatte med träning och solning. Sen åkte jag hem och lagade lite mat och bara slappade i soffan, var hemma vid 20 tiden. Funderar om jag ska gå och köra ett lunch pass nu kl 12, men jag har ont i ryggen och egentligen borde hoppa över träning idag. Idag är det bara 1 vecka tills jag åker utomlands med min familj, de ska bli så roligt, börjar verkligen att längta nu. Men jag har inte packat någonting, borde kanske ta tag i den nu.

Trevlig dag!

Piteå

En mycket skön ledig dag har jag haft, vaknade runt 10 och var riktigt pigg. Klev upp och skickade ett sms till Emma. Jag hade en skön idé om att åka till Piteå och fördriva våran lediga dag där och så blev det. Det finns ju ändå inget mysigt café nu när Roasters är stängt för renovering, så varför inte åka till Piteå och dricka kaffe istället. I det stora hela så har detta varit en underbar dag, lugn och skön. Gick på Gina Tricot i Piteå och hittade en fin liten svart väska på rea, perfekt för min utomlandsresa som börjar nästa vecka!..

Nu ska jag sova och drömma sött om just dig!

Jag är så smart ibland, eller?

Haha, idag har jag jobbat och det hände en mycket rolig grej. Ibland så är jag inte så säger jag saker utan att tänka, men i detta fall så blev det bara roligt. På jobbet om någon vill bya till tex ramlösa istället för vanlig dricka och de säger till i efterhand så måste man göra ett återköp och sedan göra om allt från början, och det är ju inte så svårt, men de vi kräver är ett namn och ett telefon nr på kvittot för att ha ett "intyg" på att allt gått rätt till,

Gäst - Oj, jag glömde säga till, jag vill ha en Ramlösa istället
Jessica - Okej, inga problem, måste bara göra ett återköp
Gäst vimlar lite med ögonen och tycker att det är allmänt jobbigt
Jessica - Så då var det fixat, behöver bara namn och telefonnr på baksidan av detta kvitto, tack
Gäst - Namn och telefon nr?
Jessica - Du  kan vara lugn, de är inte så att jag kommer att ringa dig ikväll precis.
 Som tur så blev det ingen pinsam stund utan vi båda utbrast i skratt och tyckte de hela blev lite skoj!

RSS 2.0