Våren, vart tog du vägen?

Måndag och jag är ledig, vad ska jag hitta på? Det är snö ute och det känns som att våren är långt borta, igen.. Går man ut nu är det bara på med stövlara och kasta in mina högklackade skor i garderoben ett litet tag till. Ni fick bara lufta er någon dag.. Min tunga känns helt okej idag, ska försöka att äta något annat än bara yoghurt och soppa..

Funderar på att åka hem till helgen, jag är faktiskt lång ledig, fredag till söndag. Vi får se..

Duschen nästa..

En månad kvar.

Jag börjar att längta mer och mer tills jag sitter på planet ner till Göteborg, de ska blir så roligt med nya utmaningar och förhoppningsvis så kommer jag lära mig något nytt om mig själv och mina kunskaper. Känner att just nu kliver jag upp och går till jobbet och drar ännu ett sträck i min kalender när jag går och lägger mig, en dag mindre, nu är det bara X antal dagar kvar. Som ni alla redan vet så flyttar jag hem till underbara Övik efter min tid i Göteborg, så jag kommer bara att vara Luleå bo i ca en månad till;).. Underbart!!!

Tack mamma för att du ringde imorse och väckte mig!
(Jag visste inte att det skulle ställas om till sommartid idag, så jag hade försovit mig om det inte vore för min mor) Tack

Släcka, inte släcka?

Jobb lördagen är nu över och nu är det bara söndag kvar, skönt. Ikväll så ska man släcka ner kl 20.30-21.30, hur gör ni? Ska du släcka? Jag känner att man kan ställa upp och släcka ner, tända lite ljus och bara sitta och mysa. Nu ska jag ta och göra lite chockladpudding och sätta mig och gotta inför Robinson..

Smärta..

Jag är hungrig och känner mig lite småsur.. Har ont inne i munnen (men jag får skylla mig själv) jag tog nämligen hål i tungan idag. Har pratat om detta i flera år och nu är det gjort! En fruktansvärd smärta nu i efterhand. Tungan är uppsvullen och den skaver, men det går väl över med tiden! Nu ska jag ta och försöka få i mig lite yoghurt!=)

Grattis pappa, det är din dag idag!

Tisdag!

Jag är verkligen usel på att uppdatera denna blogg, sorry.. Har nu jobbat i 7 dagar i rad så jag känner mig ganska mör i kroppen, så de kommer att sitta fint med två lediga dagar nu.. Har ett rullande schema på jobbet och typiskt så ska min natthelg infalla just på påskhelgen och även valborg, jag vill inte jobba natt båda dessa helger  i år igen.. Jobbade precis likadant förra året så jag tror nog att jag måste ta ett snack med min chef om detta. För om de blir så att jag måste jobba dessa helger så har jag jobbat alla stora helger sen nyår, natt dessutom! Orättvist tycker jag! Eller?

Testade ett par super söta skor idag som jag blev förälskade i, de roliga var att jag tyckte att de såg roliga ut först så jag skulle bara testa för skoj skull, men när de väl satt på foten så sa det klick mellan oss. Men de är en sak som gör mig lite skeptisk och de är att de är vita tygskor, så alltså kommer de att vara fula på engång. Så vet inte riktigt om de är värt de. För de är inte vilka tygskor som hellst, de måste alltid vara rena och fina och jag vet inte om jag kommer att lyckas att ha de vita för all framtid, Vi får se om de står i min hall imorgon!

Har planerat hem en resa i april nu, de ska bli mysigt att få komma hem innan jag åker ner till Göteborg. Ska kolla tapeter och fixa lite innan jag flyttar hem så att bara är att börja tapetsera när jag får nycklen till lägenheten. Tillbaka till Göteborgs resan, allt gick så fort när min biljett blev bokad så det blev bokat en biljett för mig tillbaka till Luleå och de ska jag ju inte riktigt så jag var tvungen att boka en ny och de känns väl sådär, det blev en till Sundsvall (sas har direkt flyg från Göteborg till Sundsvall) för de va så satans dyrt att flyga med högakustenflyg, 1295:- från Arlanda, så nej tack! Går verkligen och räknar ner nu inför min resa och flytt.. Lämnar Luleå den 3 maj och det känns helt underbart.

Nu ska jag släpa mig själv till badrummet och tvätta av mig sminket och krypa ner i min sköna säng och bara njuta av att vara ledig!


Lägenhet

Hyra min lägenhet? Den är ledig från 4/4.. Nån? HALLÅ???

Lägenhet

Hyra min lägenhet? Den är ledig från 4/4.. Nån? HALLÅ???

En helg mindre..

Sitter och funderar på vad livet var enkelt när man var liten, man bodde med sina nära och kära. Hade aldrig räkningar att tänka på, fick maten serverad på bordet och man gick till skolan mån-fre och var alltidd ledig på helgerna, jag vill tillbaka.. De som var svårast då var att jag och A fick låtsas att våra cyklar var hästar för att våra föräldrar vågrade att ge oss en häst (jag förstår nu varför vi inte fick någon).. Haha, kom och tänka på när jag och min barndomsvän var ute i skogen och lekte på vinter och då såg vi helt vanliga kattspår, men fick då för oss att det var ett lodjur, så hem till A och leta i hennes pappas jägarböcker för spår efter djur.. Haha, vi var söt när vi var små, vi hittade alltid på något att göra.

Min jobb helt är nu över och de känns skönt, en helg mindre nu innan jag flyttar.. Det går sakta men säkert framåt.. Imorgon är det jobb som gäller igen, men då är det kvällstid.. Innan jag börjar imorgon så ska jag ha en mysig dag med min mamma innan hon åkerm, äta lunch och shoppa lite kanske.. De känns tråkigt att hon ska åka, man har blivit van att hon är här nu.. Men snart kan jag vara med henne när jag vill.. Nu ska jag underhålla min mamma!

Förresten, köpte en skit snygg jacka och ett par snygga jeans i fredags!
Ha en bra kväll!

Fundersam...

Det är mycket som händer just nu.. Det är super roligt fast samtidigt åker det tusen tankar genom mitt lilla huvud på en dag! Så mycket som ska hinna fixas innan jag åker till Göteborg i maj. Men allt kommer väl flyta på bra  när de väl drar igång allting.. Funderar hit och dit på massa, hur jag ska göra? om jag ska säga något? låta allt bara bli som det blir? Eller ska jag visa vad jag vill? Eller har jag redan visat?

=/..

Då är jag tillbaka i Luleå, skulle hellst bara åka hem med mamma igen.. Skulle vara underbart de. Har fått mycket fixat nu igår och idag, bestämde igår vilken dag jag ska börja jobba på Max i Övik och idag har jag skrivit kontrakt på en lägenhet mitt i stan, i samma hus som Mäklarhuset, så till sommaren blir det min adress!;).. Längtar otroligt mycket just nu..
Allt börjar ljusna upp för mig nu, det saknas bara en sak...

Underbart!

Örnsköldsvik, en helt underbar stad! Hur kunde jag lämna denna vackra och helt underbara stad från början? Har nu varit hemma i en vecka och längtar nu ännu mer tills jag får flytta hem. Imorgon så åker jag tillbaka till Luleå igen!. Skulle helst bara stanna kvar och bara njuta, men tyvärr.. Tillbaka till verkligheten nu bara... Men ska bara vara kvar i Luleå i 1 ½ månad till sen är det Göteborg som gäller Maj ut och sen blir det till att flytta hem! Underbart!...

Imorgon så ska jag på 3 lägenhetsvisningar här i Övik, önska mig lycka till!

V10 är nu slut..

Helgen är nu över och det har varit en bra helg!
I fredags så hade jag myskväll hemma med Emelie, gjorde ansiktsmask med doft av chocklad, den var brun så vi förvandlade oss till mörkhyade för en stund,  vi var söta.. Bilder kommer..
Igår så var jag hemma på dagen, låg i soffan och slappade, men på kvällen blev det lite party, jag var egentligen inte så sugen så det blir väldigt lugnt, åkte hem ganska tidigt de blev ingen utgång.
Idag så har jag jobbat, och nu är det wipeout som gäller!

Tonight!

FEST.. Ikväll är det fest för hela slanten, jag är klar för partyt.. En svart tubklänning, svarta mönstrade strumpbyxor och knästrumpor och röttskärp.. Jag är laddad och vinet är kallt, nu väntar bara middag och bussen som ska frakta mig till stan.

Tata...

Mys!

Det har varit en bra dag såhär länge, jag vaknade vid 10-tiden, klev upp och kände mig på strålande humör. Jag började storstäda min lilla lya, torkade bort varje litet damkorn, damsög, torkade golven och bytte gardiner (jag gillar inte tanken av att låta som en gammal tant).  Nu är det rent och det luktar gott också, jag älskar det! Åkte in till stan och mötte upp Emelie, tog en fika och gick och köpte ansiktsmasker med doft av chocklad, dessa ska användas ikväll. Jag och Emelie ska nämligen ha en myskväll med ansiktsmasker och godis. Skönt att faktiskt ta det lugnt en fredag också. Men imorgon är det fest som vanligt en ledig lördag. Anna ska ha hejdåfest, de ska bli skoj att vara hos henne.




Idag!

Idag så ska jag jobba för första gången på länge, de känns faktiskt roligt.. Måste egentligen städa här hemma, men jag orkar inte idag. Igår så var det personal middag, det var mysigt. Först så var vi på hk och åt tacos sen gick vi vidare till Emma G, sen så gick vissa vidare till Allstar, men jag kände mig inte så pigg, så jag åkte hem. Idag har Volbeat sin konsert i Stockholm, jag vill bara dit.. De har blivit mitt nya favoritband...


Män som hatar kvinnor

Dagen började med att jag vaknade vid 11 tiden, hur skönt som hellst! Åkte in till stan och mötte upp Emma, vi gick på åhlens cafét och fikade, sen var jag tvungen att rusa (skulle på synundersökning för nya linser, jag har fått sämre syn). Sen fortsatte våran fika, men då kom även Anna, Sebbe, Robin och Johanna.. Super mysigt.. Gick till jobbet och hämtade upp Emelie kl 17, hon och jag gick ner och köpte biobiljetter till Män som hatar kvinnor, filmen började kl 18,00.. Vi köpte popcorn i lugn och ro, gick sedan och satte oss för att göra oss klara för film, då kommer ett par som påstår att vi tagit deras platser, vi kollar på våra biobiljetter och mycket riktigt, fast vi hade båda dessa platser, hmm.. Vi fick byta och tur va det, vi fick bättre=).. Jag har inte sätt en så bra film på länge, ni måste se den.. Så gripande!..
Imorgon är det p-fest! Skoj, skoj skoj...


En liten utmaning!

Utmanad av Johanna

Alla svaren ska börja på första bokstaven av ens namn..

1. Vad heter du: Jessica
2. Ett ord på fyra bokstäver: Juli
3. Flicknamn: Josefine
4. Pojknamn: Johan
5. Yrke: Juvelerare
6. Färg: Jätte rosa
7. Klädesplagg: Jacka
8. Mat: Jasminris
9. Sak i badrummet: Jordgubbsdoftande tvål ;)
10. Plats/stad: Jokkmokk
11. En orsak att vara sen: Jobbat
12. Något man skriker: Jaaaaaaa=)
13. Film: Jalla! Jalla!
14. Något man dricker: Juice
15. Band: Jackson five
16. Djur: Jorduggla
17. Gatunamn: Järvedsvägen
18. Bil: Jeep
19. Sång: Just like a pill (Pink)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Judo

Jag utmanar: Angelica

Poker face

Idag när jag satt och pratade med Linda och Stefan så sa Stefan till mig,

S- Jessica har du lyssnat riktigt noga på Poker face?
J- Ja, men de är väl klart jag har, de sjunger poker face!
S- Låten heter poker face ja, men de sjunger poke her face..

Lyssna de låter verkligen som de sjunger PPPPPPOKE HER FACE!! Jag kommer inte kunna sjunga med till denna party låt något mer.. Att stå på dansgolvet och sjunga högt och tydligt, poke her face, är verkligen inte min grej!

Tjuvläs!

En liten rolig grej när man har lite tråkigt!


Gör såhär


1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till 10 och skriv av SMS:et
4. Gör likadant på varje fråga


Vad skulle du säga om du fick reda på att din pojkvän varit otrogen?
Det är okej. Ja, det var tråkigt! Hur är det med dig?

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Dito

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
På Scandic, bara att höra av sig när du är här..

Vilket SMS blev du mest berörd av?
Jepp. Ja ikväll är det fiesta =)

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Mjaa.. Jag vill också det. Jag känner mig bättre iaf=)

Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Då rullar jag dit

Vad vill du höra mest av allt?
Gör så! Love, puss puss

Din romantiska replik?
Ligger ett busskort här som det står Emma på, =O

Vilken raggningsreplik funkar på dig?
Den norska pojken drog av tjejen trosan och såg att hon var rakad! -Ikke noe ull, utbrast han? Flickan tittade på honom och sa: - Ska du knulla eller virka?


Vad är det mest fruktansvärda du nånsin har hört?
Jo. Det är bra med mig med. Gissa vem som flyttar in ovanför johan.  Lite sjukt.

Nu har ni fått tjuvläsa mina sms, intressant eller hur?

 

Hittade denna roliga lista på min vän Angelica´s blogg! Checka in den!


Mening..

Vissa inlägg här är mycket meningslösa och jag känner att just detta inlägg kommer att bli en av dem!
Jag älskar att spela playstation home, kom och testa hemma hos mig vetja;).. Jag bjuder på kaffe...
Jag är på stålande humör även fast det yrar snö utanför mitt fönster, men det är väl vinter, eller hur?


RSS 2.0