14/3

Söndag och solen skiner, jag blir på så bra humör.. Allt är helt perfekt förutom att min rygg inte riktigt vill ge med sig. Men man kan inte få allt här i världen.. Igår så var jag hemma hos mamma och mös hela dagen, älskar att vara där.. Att ligga på soffan och bara bli uppassad, de är inte helt fel..

I veckan så var jag på föräldragruppen, de va väldigt intressant. Vi pratade om allt möjligt, men nästa gång ska vi prata om förlossningen och de känns spännande. Jag längtar... De verkar vara trevligt folk i samma föräldra grupp också och de är ju alltid ett plus..
Nu är de bara 12 veckor kvar tills jag får hålla vårat lilla hjärta i min famn, helt otroligt.. Kan tiden gå lite snabbare?

25+6



Lägger in en liten bild på magen, är idag i vecka 25+6

7/3

Helgen har varit bra, den har mestadels bestått av jobb, jobb och åter jobb.. Men de är helt okej ändå.. Jobbade på Max i fredag och på arena igår, de va buddy holly på arenan igår.. De va krävande och mycket jobbifa gäster, men vad gör man, jo man ler! Döda med kärlek som de sägs.. Har börjat känna av ryggen bara mer och mer, speciellt när jag jobbar långa pass, de tar på!

Åkte hem till mamma idag för att slappa lite och när jag kom dit så var maten klar, hemlagade köttbullar, ja tack!

4/3

Vaknade kl 10 av väckarklockan som ringde.. De va bara att kliva upp och sminka sig.. Pappa kom och hämtade mig och Christian kl 11 för då skulle vi upp på park och äta lunch, de va okej.. Hade aldrig ätit i restaurangen där förut.. Sen åkte vi ner på stan och tog en fika med humlan.. och nu sitter jag här och försöker peppa mig själv för att jobba ikväll, jag har ont i ryggen och orkar inte alls vara med människor idag, orkar inte vara trevlig.. Men va tusan, de är bara att bita ihop och vara trevlig mot alla hockey-tokiga människor och låssas som att jag tycker att de är jätte roligt att de är där...

3/3

Nyss hemkommen från jobbet, luktar som en vandrande frisco så de blir duschen alldeles snart!.. Skyndade mig från jobbet i tron om att banken hade öppet till kl 18 idag, men ack så fel jag hade.. De va nämligen imorgon som de va de.. Så de va bara att traska hemåt utan några bankärenden utförda. Sitter i soffan och väntar på att Linda ska komma hit, vi ska baka en liten kaka.. Kommer inte ihåg va vi sa att vi skulle baka, men de återstår och se..

Nu måste jag äta något, magen kurrar! Hej!


23+6



Jag är nu i v. 25+0 så jag ska knäppa en nyare bild och lägga upp snart! :)

1 mars

Då har vi gått in i månaden mars 2010, herre gud va tiden går fort.. Men de tycker jag är bra för då är de snart sommar! :)

Idag har jag jobbat hela dagen, de gick bra.. fast de börjar bli lite tungt att jobba under stressen och att få stå upp i så många timmar, de känns både i fötter och i ryggen! När jag kom hem så la jag mig på soffan som en dö sill och bara slappade.. Skööönt.. Jag har slutat på Lex och har nu gått tillbaka till Max igen, tro de eller ej, men jag trivs bättre på Max.. En gång maxare alltid maxare.. De är iaf min teori..

För varje dag som går så händer de grejjer med magen, såg igår för första gången rörelserna utanpå magen också.. Såg sparkarna och hur hela magen rörde sig, myyyys... De är en otrolig upplevelse som inte går att beskriva.. Jag trodde aldrig att de skulle vara så känslo laddat som de faktiskt är. För varje spark eller för varje liten rörelse så känns de som att hela världen stannar upp, jag njuter varje sekund och längtar bara mer och mer för varje dag som går..

RSS 2.0