2 dagar..

2 arbetsdagar kvar på Luleå C, det är faktiskt blandade känslor. Känns jätte roligt samtidigt som att jag stänger ett kapitel i mitt liv och går vidare. Trodde faktiskt inte att de skulle kännas såhär, jag trodde inte att jag skulle känna någon sorg, men jag gör faktiskt det. De som känns tråkigt är att jag lämnar väldigt bra vänner, men vi får väl höras på telefon.

Sista helgen i Luleå närmar sig och de kommer att bli mycket mys, fest och tårar.

Dagens låt

Sista söndagen i Luleå..

Är nu trött i hela kroppen, skulle kunna lägga mig och sova på stuts, men känner att de är lite tidigt ännu. Jag gillar inte att lägga mig innan kl 23.. Min helg har gått ganska fort, visserligen har jag inte gjort något annat än att jobba heller, de blev ett riktig långt pass igår=/.. Men som tur är så finns det en gullig kille där ute som underhåller mig med sms när jag jobbar, tiden går så mycket fortare då.

Min pappa har nu varit upp och hämtat ner mina saker, så nu bor jag tillfälligt hos Linda, men byter till Emmas lägenhet imorgon. Känns verkligen att jag ska  flytta nu, jag har knappt några saker, bara en resväska med kläder..

Längtar sjukt mycket till helgen, de ska bli så himlans skoj!


Nöjd, jag är bäst!

Vad har jag egentligen gjort sen jag kom hem? svar: inte ett skit.. Egentligen så måste jag kolla om min väska går att stänga eftersom jag har 3 par skor, 2 väskor, 10 linnen (minst) och jaa, jag vete fan hur många kjolar och klänningar jag har packat i denna turkosa väska. Egentligen har jag packat på tok för mycket, men jag bryr mig inte. Mycket kläder ger mig valmöjligheter och de älskar jag.. Nu ska jag krypa långt upp i sängen och drömma om dig, eller kanske inte dig, men någon iaf;)


fredag kväll..

Sitter i soffan och tycker synd om mig själv. Är helt slut i kroppen, men orkar inte sova ännu. Ont i ryggen har jag dessutom, är less och allmänt irriterad. Har ingen tv (den tog mamma med sig i bilen i morse), jag har lite små saker att fixa inför flytten imorgon, måste packa om min västa, jag har packat på tok för mycket kläder, får inte igen väskan.. Äsch, de är iaf synd om mig och säg inget annat..

Tjugotredjeapril

Jag är på bra humör.. Har sovit som en prinsessa, jag vaknade i natt utav att jag låg och skrattade. Hur normalt är det att vakna av att man skrattar? Jag går nog på rosa moln just nu, allt är bra..  Solen skiner idag och det börjar bli varmt ute, de kommer att bli en helt underbar dag!=).. Är ledig idag och jag ska nog på stan med mamma idag, sätta mig på ett mysigt café och bara sitta, sitta och njuta av dagen.


Tjugoandraapril

Nu är jag nästan klar med packningen och det känns otroligt skönt. Det är så himlans tråkigt att packa.. Har packat min resväska som jag kommer att bo bo i, i en tid framöver. Har säkert packat för tok för mycket, kommer nog bara att använda hälften, men jag vill kunna ha val möjligheter;).. Alltid bra.. Idag så är jag ledig och ska då umgås med min mamma innan hon åker imorgon, vi ska snart åka iväg till Daniel, har lite saker där också som måste hämtas. Sen ska det handlas, mamma ska göra hennes goda hemgjorda köttbullar till middag. Förhoppningsvis så hinner vi med en kaffe på Roasters idag också.


Flyttpackar...

Då var jag igång med flytten, har packat sedan kl 10 imorse och det går riktigt bra, har tagit en liten paus nu. Mamma är också här och hjälper mig, tack. Ska snart börja med "köket" sen blir det till att åka och jobba. Känns riktigt skönt att var igång med detta, det känns som att det inte är allt för långt borta med flytten nu. Är faktiskt bara kvar i Luleå i 9 dagar till ;), sen är de Göteborg i en månad sen Övik:).. Skoj skoj=).. Pappa kommer på lördag och hämtar ner lägenheten så nu är det bara att ligga i dessa dagar och få allt klart, förstår inte hur man kan samla på sig så mycket saker, jag bor faktiskt inte speciellt stort, men har sjukt mycket grejer ändå!.. Nu måste jag fortsätta.. Önska mig lycka till!=)


       Flytta            Max Göteborg        Max Örnsköldsvik 

En helg i mitten av april.

Igår så var det fest, eller fest och fest.. Jag var ganska nykter faktiskt.. Jag blev på dåligt humör, och ja.. Ni får räkna ut resten själva (jag var faktiskt bara små sur) ha ha..
 
Idag har jag varit hos min morbror som fyller 50 år, åt middag och kollade på när de andra drack alkohol (jag körde), kändes faktiskt skönt att köra med tanke på att jag kunde åka hem när jag själv ville.Partyt skulle självklart forsätta där, men jag ska på annat håll, så nu är det duschen nästa, sen så blir det till att locka håret och se allmänt bitchig ut ikväll, det är min grej ikväll ;)


Vår:)

Satt och kollade på lite sommar bilder från 08, och längtar nu ännu mer till sommaren och till att kunna gå barbent och självklart till alla bra fester. Idag är det helt underbart väder, det är verkligen vår nu. Jag har varit ute nästa hela dagen och bara njutit av värmen. Har suttit ute med Emma  och snackat skit med kaffe koppen i enda handen..


Snart så..

Nu är äntligen denna natthelg över och konstigt nog har den gått skit fort, helt plötsligt var den bara slut. Och lika glad är jag för det, för nu är det bara några få dagar tills jag åker hem igen ;).. Imorgon/idag kommer att bli en stressig dag, jag ska nog ställa klockan på 12 så att jag hinner med allt jag ska göra. Jag ska städa, packa, ansöka till team 20, hjälpa Lene att plugga till ett prov på jobbet, träffa Emma. Det blir nog en låååång dag imorgon/idag, eller så kommer den bara att gå väldigt fort! Jag hoppas på de sist nämda.

Tillbaka!...

Det känns som att detta har varit det längsta dygnet någonsin! Sov bara 2 h natten mot fredag, upp kl 08 för att göra mig klar för att åka med bussen upp hit till Luleå igen, när jag väl sätter mig på bussen och försöker att sova så sitter det en kille bredvid mig som trycker upp sitt arsle i mitt knä så jag kunde inte sluta tänka på det. Så ingen sömn på bussen heller. När jag väl var framme så var det bara 2 h tills jag skulle börja jobba så hann inte med att sova då heller. Jobbade 10 h och nu sitter jag här, känner mig inte speciellt trött heller (övertrött förmodligen). Kattern har stökat ner så det är saker överallt (Ja, mina katter stökar faktiskt ner), så jag måste nog ta och städa innan jag lägger mig och sover. Är nu tillbaka här uppe i norr, eller ännu mera norrut, vill bara åka tillbaka igen. Fast på onsdag så åker jag igen :).. Blir till att jobba lördag och söndag, packa på måndag sen jobba tisdag och onsdag så dagarna kommer att flyga iväg=).. Tack Robin!

Natti natti gott folk!

Bye bye Övik!

Nu är min tid i Övik slut och nu bär det av tillbaka till Luleå. Känns väl sådär om jag ska vara helt ärlig. Vill inte alls åka!.. Har haft det helt underbart här hemma och jag bara njuter och längtar tills jag får åka hem hit igen, men det handlar bara om en vecka sen är jag tillbaka:).. I helgen så jobbar jag natt hela helgen, tråkigt. Men man måste ju jobba ibland också. Medans andra slösar pengar i helgen så tjänar jag dem. Hade jag varit ledig så hade jag garanterat varit full jag med.

Det har i princip snöat varje kväll/natt nu den senaste veckan, ska det aldrig bli vår och sommar?

Moving on!


Ny stad, ny arbetsplats, nu ska det bli skillnad.


Crap!

En summering av denna helg.

Fredag, fest hemma hos P, riktigt roligt faktiskt, Olearys med gänget och jag var riktigt full..
Lördag, ännu mera fest men tyvärr inte lika rolig kväll som fredag. En skit kväll, mycket ångest laddad!

Crap!!

Hem, hem, hem...

Idag åker jag hem så nu kommer det ingen uppdatering på ett tag!


Mys..

Det känns som att våren är på väg tillbaka, solen skiner och det droppar från taken.. Jag mår underbart.. Ska nu jobba 2 dagar till sen är det Övik som gäller. Åker hem på torsdag kväll och är hemma tills på måndag! Underbart!.. Det blir förmodligen mycket fest, skit snack, kramar och bara massa massa mys.

Duschen nästa, sen ut i solen!=)

RSS 2.0