25 Juni 2009

En solig och riktigt varm dag, jag jobbar kväll.. Usch, jag känner att jag skulle vilja vara ledig och vara ute och njuta av sommarkvällen, men är iaf ledig lördag och söndag, och vem vet, kanske de blir en liten tur ut till Ulvön på söndag med min pappa.

Är fortfarande sjuk, men har varit ute i sommar värmen ändå, kan ju inte vara inne nu när det nästan är varmare att vara inomhus.  Har suttit nere i gästhamnen med min pappa och ätit glass, det är bland det bästa man kan göra på sommaren, ingen sommar utan en god glass från hamnen, njuta av värmen och kolla på människor och självklart alla fina båtar som kommer in. Är lite bränd på näsan, men vad är en sommar utan en solbränd näsa?

Tycker otroligt synd om Anna som är Restaurangchef uppe i Luleå på en Max restaurang, Max Midgårs har tyvärr brunit ner idag, gick inte att rädda så nu är det en mindre Max rest i Luleå, alla mina tankar till personal på denna rest. Hoppas att det kommer att lösa sig på bästa sätt. 


23 JUNI

Känner att jag varit helt tom, inte haft något att skriva om, jag har inte haft något behov av att skriva av mig.

Nu är vi inne i slutet av juni och värmen har precis kommit, blir detta en bra eller dålig sommar? Ja du, det återstår och se. Jag har hunnit med en sväng ut till Ulvön och har övernattat där hos min syster och hennes sambo med barn, super mysigt. De bor där ute nu under sommaren, jobbar på de super fina hotellet som är nyrenoverat. Ni måste se det!

Har gått och blivit sjuk också, inte alls roligt. Hosar som en tok och har ont i halsen, hoppas bara att jag blir frisk till helgen då det är hamnfesten, mycket folk i rörelse då. Så alltid roligt att vara ute på stan då.

Nu ska jag dansa med duschstången, jag ska bli blööööööööööööt;)




Ett onödigt inlägg

Jag känner mig inte alls sugen på att uppdatera denna blogg, har inget att skriva.. Men måste väl.

Jag har fått min underbara lägenhet nu, så nu är jag i full gång med att packa upp alla kartonger som måste packas upp. Det är så roligt att inreda och pyssla på, har tyvärr inte hunnit med så mycket idag. Utan idag så har jag varit upp till Umeå och hämtat varor till restaurangen, var på serveras lager, var lite kul att se hur allt går till. Förhoppningsvis så blir det fest ikväll, så jag måste hem nu och börja fixa. Är hemma hos pappa nu! Ciao!

RSS 2.0